katrineholm,

Tack för påminnelsen. Just nu längtar jag jättemycket efter min familj! Två veckor kvar tills vi får ses... Vet inte om jag orkar vänta sååå länge! 
 
Det var allt jag hada på hjärtat just nu. Trevlig helg!
 
puss,
 
 
 
 
 
 

helg,

Då var det helg igen och första veckan av kursen avklarad. Saknar min Alfons såååå himla mycket. Blev tomt utan honom här! Hoppas hoppas jag kan få hit honom till nästa helg ♥
 
Vad har jag gjort den här veckan då? Ja det är knappt så jag kommer ihåg det själv. Vi kom tillbaka till Västerås i måndags efter en härlig helg hemma i Katrineholm. Tisdag var det kursintroduktion, sedan åkte jag och Nina ner på stan och kollade klänningar, sen åkte jag hem och bakade på första gången på lääääänge, så skönt att ha tid till att ta paus och baka igen. Så mysigt att baka, och gott! Annars har jag mest tagit det lugnt och pluggat lite smått. Juste! I onsdags tränade jag, Nina och Alice på Friskis. Skulle ha gått på ett baspass, men det blev inställt och vi hamnade plötsligt på ett steppass! Haha undra hur det såg ut! Träningsvärk i vaden så något måste det väl ha tagit. Haha! 
 
Nej nu ska jag slappa och sen sova! 
Jag och mamma såg Frozen i helgen också!! Åh vilken mysig film, och sötaste snögubben Olaf. Den måste ni se!! 
 
 
 
Trevlig helg!
 
puss,

söndag,

Då var det snart dags för en ny vecka, veckorna bara springer förbi! Den här veckan har bestått av mycket plugg, tenta på fredag! Usch ser inte fram emot den, såååå himla mycket man ska kunna... Så dagarna tills tentan kommer bestå av massa plugg! Fick för övrigt resultatet på tentan jag gjorde innan jul och jag klarade den!!! Var helt säker på att jag inte skulle klara den för den var så himla konstig, men jag klarade den! Blev så glad att jag nästan började gråta, härlig känsla! Så Niklas och jag "firade" men thaimat i fredags. Igår blev vi bjudna på tvårätters hos Göran och Micke, supermysigt, skönt att bli lite bortskämda! Idag har både jag och Niklas pluggat hela dagen, vi tog oss en promenad på eftermiddagen också. Och nu ligger jag i sängen och tänkte läsa lite till innan jag nöjer mig för dagen. 
Mina favoritkillar! ♥
 
puss,

2014,

Godkväll, nu var det verkligen längesen sist! Har faktiskt ingen vettig anledning till varför.. Kom till västerås i lördags efter två veckor hemma i kära katrineholm, och usch vad jobbigt det var att säga hejdå till mamma och pappa. Dom skjutsade hem oss och hjälpte oss med vår gardinstång som ramlat ner, sen fixade pappa min cykel, så nu är den som ny och ska förhoppningsvis klara sig från punktering! (Peppar, peppar!!) Sen åt vi thaimat och sen åkte dom hem igen. Alfons stannade kvar hos oss och ska vara här nu ett tag, supermysigt. Underlättar väldigt mycket att ha honom här när man har hemlängtan. Så igår tog vi oss en promenad till Göran för att fika lite, sen gick vi hem och slappa. Idag tog jag en lång promenad med Nina och Alfons, sen blev det fika och lite snack här efter. Vad skönt det är att promenera, perfekt att ha Alfons här, då måste man gå ut! Nu ligger han och sover, helt slut efter dagen. Jag ska plugga och sen slappa lite innan sängen. Imorgon börjar Niklas tidigt så ska försöka knata mig upp samtidigt som honom och få lite gjort! 
Min prins♥
puss,

RSS 2.0