hola,

Hejsan!
Sitter i skolan och väntar på att matten ska börja. Efter skolan ska jag hem och fixa lite, sen ska jag ner på stan med Niklas och hjälpa han hitta något till hans syster, ute i sista sekunden! Själv har jag redan fixat min present! :)
Senare ikväll ska vi fira Sandra som fyller 20år idag! GRATTIS :)
Såhär mysigt hade jag fixat till Niklas när han slutade skolan på våran dag♥

puss,

13 underbara,

Hejhopp alla fina!
Idag är det inte vilken dag som helst! Idag har jag och min underbara Niklas varit tillsammans i 13 hela månader!! :D♥
Fatta vad tiden går fort när man har kul!
Vi ♥
Idag har vi varit och firat Niklas moster Annelie. Sen har jag varit på stan och köpt present till Sandra som fyller 20 på fredag. Nu ska vi se Hawaii five-0!
puss,

hejhopp,

Nu blev det en liten glugg.. I söndagskväll åkte jag, Niklas och Lucas till Wictor och Teresia och hade lite söndagsmys framför TV:n, mycket mysigt! Senare fick jag feber och sedan bara blivit sämre. Är slut i hela kroppen, nyser,snorar och hostar. Känns segt att gå och bli sjuk nu, kan inte vara hemma heller man missar jag så sjukt mycket då!
Men men sånt är livet.
Mitt ♥!!!
Nu ligger jag i min säng med två filtar och massa kläder, usch för feber asså...  Tittar på idol, spännande och se hur det går för tjejerna ikväll!
puss,

söndag,

Godmorgon!
Jag har haft en jättemysig helg! Mamma och pappa är ute och reser med några kompisar så jag har själv i stora huset, tur att jag har Niklas! ♥
I fredags tog vi bara det lugnt, vi var bjudna på middag hemma hos han, så vi cyklade dit runt 18, åkte och köpte lite godis sen åt vi och sen bar det hem till mig. Vi såg idol och jag somnade tidigt. Igår jobbade jag och efter jobbet kom Niklas och åt med mig, sen var det ju så fint väder så vi tog oss en promenad till ICA nära, sen tittade vi på Änglar och Demoner, gjorde i ordning tacos och myste♥
Nu sitter jag i mitt lilla kök och har precis gjort i ordning min matlåda, ska iväg och jobba om en timme... Vet inte riktigt vad jag ska göra efter jobbet, ska antagligen plugga och ta det lugnt, har blivit förkyld, undra vem som har smittat mig ...? Ja ja nog pratat.
Ha en toppen söndag alla!
puss,

skolan,

Hejhopp!
Sitter i skolan och vätar på att Matten ska börja.. Efter skolan ska jag träffa älskling, ska äta god middag hema hos honom ska bli mys! :)
Är supersugen på godis så ska nog köpa lite senare :D
Hörs senare!
puss,

Kalmar,

nu är jag i kalmar, har varit och shoppat lite med mamma och Alexandra, mycket mysigt :) Nu väntar vi på att pappa och Robin ska komma hem från fotbollen så vi kan gå ut och äta! :)
Och idag fyller min lilla bror 24år! GRATTIS ♥
Hörs senare.
puss,

hemmamys,

Godkväll!
Idag har jag hunnit med en hel del känns det som. Var i skolan och efter det cyklade jag hem till Niklas och åt och sa hejdå till han eftersom vi båda ska iväg hela helgen. Sen när jag kom hem dammsög jag massa och sen gick jag en sväng på stan med mamma :) Hittade en poncho som jag köpte :D Sen har jag mamma och pappa ätit en god middag och nu väntar jag på att bananerna i ugnen ska bli klara!
Imorgon bär det av till Kalmar för att hälsa på Robin och Alexandra, ska bli sååå kul saknar dom båda massa!!
Nu är bananerna snart klara! Jag hoppas jag hinner skriva imorgon innan vi åker.

puss,

trattkantareller,

God kväll!
Har haft en mysig kväll med Niklas, Wictor, Teresia och mamma. Tittat på Bonde söker fru, SÅ himla bra! Sen gjorde vi varma mackor med kantareller på, så ljuvligt gott!♥ Pappa åt med oss också, vi satt och pratade om sömn och annat som jag inte minns. Jag hade en mysig kväll med andra ord! :) Nu tänkte jag sova lite och ladda för en ny dag i skolan imorgon, är min längsta dag imorgon också, inget man ser framemot men den dagen ska man ju också ha så...
Godnatt! :)
puss,

kort,

Hejsan!
Sitter här och fördriver tiden lite ... Idag har jag varit i skolan, hände väl inget speciellt där idag förutom att vi fikade, mums :* Ikväll är det äntligen ett nytt avsnitt av Bonde söker fru!! Jippi :D
Nej jag är sjukt hungrig nu så ska kila och äta.
puss,

munkar,

Jag har en sån söt pojkvän, när jag kom hem till han idag hade han varit iväg och köpt vaniljmunkar till oss. Hur gullit är inte det? :) Mycket goda munkar! Annars har jag väl inte gjort så mycket idag förutom skolan.. Kollade på Idol förut och spelade rallyspel på Niklas data med ratt och pedaler, sjuktsvårt men otroligt roligt!
Imorgon är det kort dag som gäller, vilket är skönt! Imorgon har jag inga planer alls vad som händer efter skolan, ska försöka gå ut och gå med min lilla söta mamma när hon slutat och kanske baka något gott? Vi får la se :)
Nej nu ska jag vila mina ögon lite, vi hörs imorgon!
Godnatt!
puss,

droppar,

Godmorgon!
Sitter här i min säng med en blöt hund bredvid mig, usch vad det regnar. Blir nog en promenad till skolan idag, vill ju inte bli genomsur när jag kommer till skolan! Har sovmorgon idag vilket är grymt skönt! Har dock en av mina senare dagar idag i skolan ... men men någon dag måste ju vara sen också. Efter skolan ska jag träffa min lilla gulliplutt. Annars har jag inget bestämmt.
Ha en bra dag alla!
puss,

ingen big deal,

Blir ett sent inlägg idag. Jobbade till 17, så har väl inte hunnit gjort så mycket idag. Efter jobbet kom Niklas hem till mig och vi pluggade tillsammans och såg idol, mycket mysigt! Blev riktigt ledsen idag på jobbet när jag insåg att det faktiskt var söndag idag ... Känns som att helgerna och veckorna bara flyger förbi i dunderfart, både bra och dåligt. Men men, nu ska jag plugga lite sen ska jag dejta kudden tidigt hade jag tänkt!
Saknar Turkiet!
Go' natt på er alla söta!
puss,

godmorgon,

Har precis klivit ur duschen och nu sitter jag här och snorar och hostar IGEN! Hade precis blivit frisk och så går det några dagar så kommer förkylningen tillbaka ... inte kul!
Ska jobba idag också så vi får väl se hur det går!
Ikväll är jag bjuden på middag hemma hos älskling, ska bli mysigt :)
Nej nu ska jag fixa i ordning mig och äta frukost.
Ha en superbra dag så hörs vi!

puss,

en bonde i vår by,

Har precis lagt mig för att plugga lite engelska glosor och franska grammatik, låter inte det jättekul? ... njaa. Men men det måste göras.
Som jag sa tidigare idag skulle vi ha utedag idag i skolan. Och lärare är och kommer alltid vara envisa. Trots regnet fick vi gå en lång promenad. Vi blev indelade i grupper (alla ekonomer = 3 klasser) sedan tog vi vårat pick och pack och gick en promenad för att leta efter "kluringar" som Stina så fint kallade det. Sen när vi hittat alla fick vi sätta oss och lösa dom, min grupp var grym! Hamnade med Gsson och Sanne och en etta som hette Jenny :)
Dagens fina "matlåda" som skolan bjöd på.
Ja ja nog om skolan. Efter skolan hängde jag med Julia och sen åkte jag hem en snabbis till Niklas och spelade spel, sen kollade vi på Bonde Söker Fru, äntligen har det börja!!! :D Och nu ligger jag här i min sköna säng och ska nu återgå till plugget! :)

puss,

regn,

Godmorgon!
Usch vad det regnar ... och vi som ska ha "uteaktiviteter" i skolan. Hoppas på att lärarna är så pass snälla att vi slipper!! Drömde en massa konstigheter i natt, usch ;)
Men men, nu ska jag byta om och gå och möta Gsson, idag blir det en promenad ner till skolan! hurtiga!

puss,

guess who,

Hejsan!
Sitter med mamma och tittar på House, det är så bra!!
Slutade tidigt idag, åkte hem och pluggade lite, sen åkte jag vidare hem till pojken min. Vi såg på filmen "Guess who", riktigt bra faktiskt :)
Imorgon är det programdag = inga lektioner. Så det blir en soft dag :)
Ja ja nog pratat. Ha en fortsatt trevlig kväll!! :)
puss,

måndag,

God kväll!
Klockan är redan över tio, känns som dagen har gått fort. Var i skolan idag, känner mig inte helt på topp, huvudet värker och hela halsen + nacken gör så fruktansvärt ont.Och inte nog med det så började jag må jätteilla sista lektionen och när jag kom hem försökte jag äta något i hopp om att det skulle bli bättre, men icke. Så jag la mig i sängen och somnade. Sov i närmare 2 timmar, väldigt skönt! :) Senare kom Niklas och kollade på Idol med mig och broder nr 3. Mycket trevligt :)
Så mycket annat har inte hänt idag, ganska lugn dag.
Hoppas alla har haft en fin dag!!
puss,

Eskilstuna,

Hej på er!
Idag åkte jag och mamma och shoppade i Eskilstuna, påvägen hem svängde vi förbi mormor och morfar! Jätte mysig förmiddag i Eskilstuna måste jag säga! :)
Mina fynd;
Hittade lite smått och gott, jag är nöjd med mina köp :)
Senare ska jag iväg till Niklas farmor och farfar och äta pitepalt ;)
ha en fortsatt trevlig lördag alla fina!
puss,

lingon,

Hej hopp i lingonskogen!
Nu sitter jag här igen, har lite tid över så tänkte bara göra ett litet inlägg. Idag har vi haft våran första idrottslektion, vi spelade brännboll, och snackade en massa! Inget speciellt kul hände. Efter skolan gick jag en liten sväng med min kära vän Julia Gsson, mycket trevlig. Resten av kvällen ska jag spendera med min underbara pojkvän!
Vi bjuder på en liten bild såhär på kvällskvisten!
Såhär rolig är min nya dator!

puss,

MacBook Pro,

Hej hopp allihopa!
Äntligen är jag ägare till en MacBook!! Superduperglad! Så idag i skolan fick vi en utbildning hur den funkar och så hela morgonen, riktigt kul faktiskt :)
Nu ska jag försöka bli lite bättre på att blogga tänkte jag ;)
Jag och Niklas firade 1 år i söndags! Fatta 1 år!!!!! :D har varit det bästa året hittills!
Dom här fina skorna fick jag av honom i 1 års present, så himla fina! Tack baby♥
Nej nu ska jag och Niklas cykla hem till honom!
puss,

RSS 2.0