♣,

14 dagar kvar till jul, det går fort nu! Vi var som sagt hemma i Katrineholm i helgen, supermysigt. Fullspäckat schema och jag hann träffa många under dessa dagar. Kul! :) Idag har jag suttit och pluggat heeeeeeela dagen, tenta på fredag om jag inte nämnt det tidigare... Hoppas verkligen jag klarar den, vill inte göra omtenta!!!!! Håller tummar och tår! 
Julstämmning i mataffären!
 
Resten av veckan består av plugg, plugg, efter tentan på fredag åker vi hem till Jennifer på middag, det ska bli mysigt. Sen har vi en rätt lugn helg, tänkte göra lite julgodis och baka lite. Men vi får se :) Ha en fortsatt fin kväll alla! 
 
puss,

♦,

Och så var det helg igen, veckorna går superfort! Min vecka har bestått av massa tentaplugg, sen har jag pluggat inför vår praktiska eximination vi hade igår. Fy vad nervös jag var, men vi blev godkända! Så himla härligt! Sen var jag och Niklas på julkonsert med Göran och Micke. Superduktiga elever som uppträdde, det var maffigt! Går gärna dit igen! 
 
I natt vi fem vaknade vi av ett duns, vi for upp båda två fort upp ur sängen, då var det vår gardinstång i tv-rummet som hade ramlat ner, så nu är vi untan gardiner där igen... Kul! Men men tur inget gick sönder :) 
 
Nu ska jag baka, för Nina kommer över på lunch och fika innan vår handledning i eftermiddag. Sen tar jag och Niklas tåget hem till Katrineholm! Jippi!
 
puss,

underbara helg,

Åh vilken bra helg jag har haft! I fredags hade vi som sagt mysfredag, igår gick jag till skolan vid 8 för att möta upp min grupp för att träna inför vår praktiska tenta på torsdag!! Kändes väldigt bra så vi var klara runt 11, då tog jag tåget hem till Katrineholm för att hinna träffa familjen lite innan julkonserten! Åh vad glad Alfons blev att se mig, blev alldeles varm i hjärtat! Min fina, fina hund, vad jobbigt det var att lämna honom imorse! Tur vi ses nästa helg! :) Igår åt pappa och jag på Pizza Hut, så himla goda pizzor dom har! Sen sov jag kvar hemma så pappa skulle slippa skjutsa mig till Västerås sent på kvällen efter konserten. Sen tog jag tåget till Västerås imorse. När jag kom till lägenheten åt vi lunch sen kom Göran och Micke och så åkte vi till Slakteriet som hade invigning här i Västerås. Jag och Niklas köpte ett jättegott hemmagjort bröd där! Sen åkte vi hit och hade adventsfika, supermysigt! ♥
Jag är supertrött så ska sova strax. Imorgon ska jag plugga och eventuellt cykla ner på stan för att köpa lite mer grejer till mitt pyssel! Niklas var snäll och lagade min cykel när jag var hemma :)
 
puss,

RSS 2.0