nyår,

Godkväll!
Har blivit dåligt med uppdatering här. Men är det jul så är det. Jag har haft en superbra jul, mysigt med familj och vänner♥
Idag är det sista dagen på året och jag är sjuk. Det börjar bli en tradition! Men men inte så mycket man kan göra åt det. Blir sjukstuga hemma hos min favvo kille♥
Gott Nytt År alla fina!
puss,

garra rufa,

Idag har det varit en riktigt skön dag. Jag har hunnit slå inte endel av alla julklappar. Sen var jag och mamma på Garra rufa spa på PS sol och hälsa idag. Det var riktigt häftig måste jag säga. Och otroligt skönt med fotmassage och lite ompyssling såhär i julstresset! Min mamma är bäst! ♥
Efter garra rufa gick jag till Niklas. Sen åkte vi till djurmagazinet och handlade julklappar till Tingeling och Alfons. Vi får se om dom uppskattar deras julklappar! Efter det åkte vi hem till Niklas och tog det lugnt och myste.
En bra dag med andra ord!

puss,

Jullov,

Äntligen har jag jullov! Det ordet klingar fint i mina öron kan jag säga! Har hunnit med en hel del idag. Var i skolan och hade avslutning, sen åkte jag hem till ett par fina vänner och åt och prata. Mycket mysigt! Sen åkte jag hem och började göra julgodis med älskling. Sen åkte vi ner på stan och åt för att fira att vi äntligen har jullov!
puss,

blä,

Vaknade halv fem imorse av världens magvärk i alla dess former.. Ja, sen dess har jag varit halvvaken. Sliten nu. Ligger i min säng och har försökt plugga lite till provet i eftermiddag. Hoppas det går vägen!!
I eftermiddag ska jag och mamma hämta hem dessa sötnosar, ååh vad jag längtar! ♥
Nej nu måste jag göra mig i ordning och traska till skolan.

puss,

fjärde,

Idag är det redan fjärde advent! Tänk vad tiden går fort. Inte långt kvar till jullov nu. Det enda som är kvar nu är Finansieringsprov imorgon, en inlämning och en redovisning. Sen kan jag ta det lugnt ett tag. Mycket skönt!
Idag har jag varit hemma hos min underbara älskling och firat hans mamma, väldigt trevligt.
Nej nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen..
puss,

Lucia,

Glad Lucia! Eller vad man nu säger. Idag har jag varit och tittat på musikklassernas luciatåg. Mycket mysigt. Gud vad jag saknar musikklasserna. Efter skolan var jag hundvakt, sen åkte jag och mammsen och tränade.
Min dag i bilder.
puss,

tredje,

jag har haft en mysig helg, precis i min stil. God mat, mycket mys, min fina älskling och våra familjer har gjort min helg.
Nu ska jag sova i mitt nya rum!
puss,

Bonjour,

Godmorgon!
Blev en lugn och skön morgon för mig! Har utvecklingssamtal klockan 9 så behövde inte dra iväg till duve och ha idrott. Så sitter här färdig och njuter av att inte behöva stressa! Har franskaprov idag.. Så efter utvecklingssamtalet tänkte jag vara duktig och sätta mig och plugga tills resten av klassen kommer. Hoppas verkligen allt sitter till provet!!
puss,

friskis,

Godkväll!
Har precis tagit en liten paus från pluggandet. Franskaprov imorgon, ingen hit!! Hoppas att det går bra.
Annars idag har jag varit i skolan. Efter skolan cyklade jag ner på stan med Niklas och tittade lite, sen for vi hem till honom och åt. Sen åkte jag hem och pluggade sen bar det iväg till friskis med mamma. Och nu sitter jag här igen.
Kärlek♥
puss,

snö och godis,

Äntligen lite snö! Nu börjar det se lite mer ut som december. Sitter hemma hos älskling och äter godis och ser på tv, mys.
I helgen har jag varit i Eskilstuna, myst med Niklas och träffat några fina vänner ♥
Nu ska jag äta lite mer godis. MUMMA!
Den här bilden hittade mamma och jag när vi kollade runt på marsipanfigurer. Och ja denna är gjord av marsipan, helt sjukt! Så fin, jag är impad!
puss,

advent,

Andra advent idag. Tänk vad tiden går. Orkar inte skriva något långt inlägg om helgen. Det får bli imorgon!
Nu ska jag dejta kudden!

puss,

torsdag,

Företagsekonomiprov idag! Kändes helt okej, förutom att min lärare sätter för höga poäng på vissa uppgifter och har alldeles för högra krav. Men men, får se hur det gick när jag fått tillbaka det!
Fick sluta tidigare idag, så nu ska jag försöka få lite Rättskunskap gjord så jag slipper tänka på det nästa vecka! Senare ska jag och mamma iväg och träna. Annars ska jag bara ta det lugnt och plugga om jag orkar! Känns bra nu.
puss,

RSS 2.0