Fredag,

Då var julen över. Allt har gått så fort. Men jag har haft en underbar jul med min släkt och Niklas ❤ kunde faktiskt inte blivit bättre. Mellandagarna har jag spenderat med Niklas släkt och min familj, så mysigt.
Idag var jag med Kajsa på stan och åt lunch och titta på rean. Och nu har jag parkerat mig i soffan och ska läsa min bok jag fick i julklapp. Ikväll blir det middag hemma hos världens bästa pojkvän! Hemmagjord hamburgare och pommes står på menyn, sjukt gott!!

Ha en fin dag alla!

puss,

Slänger in en bild från julafton. Min bror och mitt söta kusinbarn!


dan före dan,

Skrev ett inlägg för några dagar sen, men av någon anledning publicerades det inte... 
 
I alla fall så tog jag mitt sista jullov för några dagar sen. Skönt men samtidigt lite sorgligt. Snart är det studenten!!! 
De få dagar som det har varit jullov har jag donat inför julafton, umgåtts med Kajsa, och myst med världens bästa pojkvän. Sen har jag även blivit dunderförkyld... Börjar bli en tradition att vara sjuk över jul och nyår, har feber och snorar = inte kul. Hoppas det blir bättre imorgon för då är det inte bara julafton utan min lilla farfar fyller även år, så ska iväg och fira honom med hela släkten på pappas sida. Myspys. 
 
Nej nu ska jag sova bort förkylningen.
Ha en underbar jul alla fina!! ♥

puss,

safiren,

Godkväll!
 
Idag har jag stått på Safiren hela dagen med mitt UF-företag. Har varit kul, sålt riktigt mycket. Så kul att folk uppskattar och vill köpa våra produkter!!
 
Vi kom även två i bästa monter/företag! Vi är otroligt stolta och glada för det.
Gå in och kika på vår hemsida här eller gilla oss på facebook "Your cup of tea UF".
Nu ska jag se sista avsnittet av SOS uppdraget, sen sova sött!
 
puss,

december,

Godkväll! Äntligen är det lite vinterkänsla ute. Känns så mycket ljusare nu. Och så första avsnittet på julkalendern idag, så mysigt. Snart är det jul! Igår tog jag och mamma upp adventsljusstakarna och idag bakade vi lussebullar, mums!! Nu ska jag spendera resten av min kväll med min älskling.

Fick en fin chokladkalender av pappa idag också, han tyckte han var rolig!

Ha en fin kväll alla!

puss,


RSS 2.0