Snart läggdags!

Nu var det ett tag sen! Har haft fullt upp hela veckan, och hinner inte lägga upp bilderna från balen nu, får bli när jag kommer hem. Åker till Tjeckien imorgon!:D Klockan 6 ska musikklasserna från 8:an och 9:an vid kupolen, sen åker vi buss heeela vägen till tjeckien! Härligt. Jag ska inte klaga vi kommer ha det grymt:)

Så inga sms eller samtal till mig den här veckan! kommer hem på lördag kväll:)
Kommer sakna massa människor här hemma!

ps, Matilda, var rädd om mitt läppsyl (a) kommer sakna dig sötunge! ,ds

puss,

Ny penna?

Idag regnar det, om nån skulle ha missat det. Regn är mysigt, men nu blir det lite för mycket, och så måste jag ut med min hund också.. INTE kul. Min dag har varit soft, gjorde sista nationella idag också fy vad skönt att allt är klart! nu är det bara några inlämningar som återstår. Typ bilden, som ska vara klar imorgon, och sen ska den stå i ett museum i Tjeckien! Tack för den. usch. Nej men det blir säkert populärt(?)
nej nu ska jag fortsätta äta min hallonpaj som jag bakade förut, sen sätta mig och plugga lite.

Veckans plugg
Onsdag: Bilden, teknikskiten som är borta!!!!!!!
Torsdag: Franskaprov! Matteprov
Fredag: PLUGGFRIIIIIIIII:*

puss,


punk

provade nya tabletter förut mot mjölk, tror inte tabletterna funka.. Svettas, mår illa, ont i magen och börjar känna av hals brännan, är helt darrig i hela kroppen.. och så måste jag plugga till mitt äckliga konsumentkunskapsprov som är imorgon.. lyckat? Svar; nej.


tack för mig.


love is in the air

Vilken dag. Soligt och skönt, låg ute i solen ett tag idag, sen åkte jag och mamma och kollade på Lucas bal, alla var jättefina!:) Sen cyklade jag och Claudia ner till djulö där det var lite folk. Vi spelade brännboll, ända tills bollen gick sönder! Då övergick det till fotboll, farlig sport måste jag säga. Sen badade några galningar. Sen gick vi till Tallås och träffade lite mer folk, sen hamnade jag hemma hos mig med några väldigt fina flickor, det blev glass med varma hallon och paj, och massa skratt! :) Dom åkte för ett tag sen och nu ligger jag i min säng redo att sova.  Så god natt alla!

puss,


Vilken dag! Jösses, jag orkar inte gå in på detaljer.. Stress,stress och lite mer stress, men tillslut hamnade jag och Emely i en söt liten park med massa skönt folk, vi firade AnnaSara och Anna som har fyllt år:) Mycket trevligt, trots att det var tooookmycket myggor! Asså jag skojar inte, det var typ asmånga, jag har aldrig sett så många myggor på samma gång! Men jag klarade mig från myggbett konstigt nog, har kanske ett eller två. Nej nu somnar jag snart, värmen gör mig trött! Bilder kommer imorgon:)

Sov så gott!


puss,


It's a little bit funny

Vilket väder det har varit idag! Helt underbart. Slutade tidigare idag från skolan så cyklade till stallet, red och sen cyklade jag hem. Duschade en riktigt kall dusch, cyklade ner till Nävertorp där jag träffade lite männsikor, mycket trevlig! Dock lite mycket mygg, jag är helt sönder biten!
Haha bästa idag har varit Kevin! Han är så rolig "Jag ser ju ut som en jävla kemel!!" "Neej, jag skulle bara kolla om det fanns någon spindel där". Citaten kan bli många;)


En liten bild på min söta peddo vän Felicia! Bara för att liksom♥

 

puss,


Björnen sover

Jag har haft äcklig pepparkakssmak i munnen hela dagen pga min lagning i tanden. Jag mår lite illa av den nu, vågar inte borsta tänderna heller! tänk om lagningen ramlar ur?! inte kuuul!

Imorgon ska vi sjunga för Dagisbarnen! Det var tydligen dagisdagen eller något liknande imorgon om jag fattade det rätt, så det kommer vara massa ungar där! lite läskigt, men kommer säkert bli kul. Funderar på att ta med kameran faktiskt, barn brukar alltid bli så söta på bild:)

Nu måste jag borsta tänderna!! haha

puss,


"oj du dregglar lite"

Idag borrade jag i en tand för första gången i heeeela mitt långa liv! Jag var jättenervös, men det var inte alls så farligt som alla säger. Visst det känns ju att dom håller på i munnen men inget man inte överlever;) Dock var bedövningen lite jobbig, hade ingen känsel i halva läppen+kinden i typ 2 timmar.och innan vi gick från min tandläkare säger hon "Oj, du dregglar lite, vill du ha en servett med dig?". hahah liite pinsamt!

Sen har vi haft Friidrott hela dagen idag, det gick väl.. bra? eller jaa jag är väl inget proffs när det gäller hoppa och så, men jag är glad ändå:)


Min fina vän fyller år idag också!! Grattis babe<3
Jag älskar den här bilden och jag älskar dig! :*
Hoppas du har haft en toppen dag:D
hurra hurra för AnnaSara idaaaaaaaag.

puss,


sol, vind och vatten

Tänk att det blev fint väder tillslut! Trodde att det skulle vara mulet hela dagen, men sen tittade solen fram!:D
Efter skolan bakade jag kladdkaka med Kladdan;) Den blev riktigt god trots att någon hade i lite för mycket ägg *host*Claudia*host* Sen har vi bara chillat ute typ hela eftermiddagen, sen hamnade vi uppe på min vind! mycket intressant, och jag säger bara en sak, vi kommer vara snyggast imorgon på Friidrotten!



Imorgon ska jag borra i min tand! jag är rädd!!!!!! usch:(
och så har jag hicka för andra gången idag också, great.

Nu: något annat än datan, funderar på att gå ner och dricka lite saft, eller kanske te?

puss,


hacka hål

Var hemma hos Madde igår och grillade, mysigt värre!
Runt 1 gick jag, Emely och Felicia hem från Madde till Emely(det är en bit). Vägenbeskrivning; Genom tunneln, förbi gamla kronfågeln, förbi behandlningshemmet och in i skogen!! Helt galet, dock valde vi att ta en lite mindre läskig väg i slutändan. Sen satt vi hemma hos Emely och snacka, åt godis, tog snyggsnygga kort, dom lägger jag inte upp haha! Sen somnade vi runt 5. och vaknade vid 1, då kom mina kära päron och hämtade mig och Felicia, sov middag förut också fy vad skööönt!



Paddan!


Nu ska jag vila och se om huvudvärken försvinner, om inte blir jag hemma resten av dagen..

puss,


pppoker face!

Dagen började slappt, sen åkte jag ner på marknaden med mamma och kollade lite, tradition! Sen gick vi till pappa, och han hade beställt hem en klocka som han gav till mig, bara sådär! Så rart. Jag har velat ha den klockan sen i julas, och nu fick jag den:D hihi. sen cyklade jag hem till Felicia, där också Emely, Fia, Sanne, Evelina och AnnaSara var:) vi gjorde pizza och sen mötte vi upp Haorun och Niklas, sen hamnade vi på sandbäcken ett tag och snackade med några små söta killar! (jag sa att dom var söta, guldstjärna till mig fia? (a) ) sen gick vi hem till Felicia igen och kollade på film:) Mys kväll! Förutom alla mygger som har bitit sönder mina ben.. det kliar som tusan!

Jag ska nog försöka läsa lite ur våran otroligt underhållande bok nu! Den ska vara utläst på måndag och jag har typ halva(?) kvar!!!! Inte bra...

puss,


rotary

igår hade musikklass 9:orna konsert med Anna Sahlene, så grymmmmmmmmt kul! Jag får rysningar bara av att tänka på det. Vi var BÄST! Tack alla för igår♥ Bilder från igår kommer, snart:)
Det var våran sista konsert tillsammans, så sorligt:( Jag får tårar i ögonen, ni kanske tycker det låter töntigt, men det har varit så himla kul att gå i musikklass så ni anar inte. Nu är det tjeckien resan kvar, och vi kommer ääääga där, tro mig;) Sen är det snart skolavslutning, sen är musikklasstiden över. Buhuuu.


Nu känner jag lukten av något nybakat från köket!:D

puss,

inte på topp!

I fredags åkte jag och mamma iväg till eskilstuna och lämnade Alfons hos mormor och morfar, så här får ni några bilder.

Tingeling älskar att sitta i knät:)


Min prinsessa

puss:*



Lördag morgon åkte jag, Robin, mamma och pappa iväg till Vargerg.

Kaffe på vägen är ett måste.

Jaa inte världens snyggaste bild, nyvaken och fräsch!

haha jaa vi är syskon;)

I gränna stannade vi och köpte polkagrisar, mumma!


Söndag kväll åkte vi hem.

Och inatt mådde inte jag så bra, sov sammanlagt kanske 3 timmar? spydde, måste varit något jag ätit eller nåt..
Imorgon är det rep hela dagen inför Rotary, så jag ska försöka ta mig till skolan då.

Nu ska jag duscha, sen blir det Talang med mammsen:)

puss,

Texten blir helt snurrig, det går inte att ändra..-.-

varberg!

Hej alla!
Nu sitter jag i Wictor och Teresias vardagsrum och lyssnar på skön musik och väntar på att alla ska göra sig klara så vi kan åka in till göteborg:)
Hoppas alla hade en bra lördag, det hade iallafall jag.

Nu bär det av till göteboooorg för shopping!!

puss,


vilken vän..

Igår var jag på skansen med kamratstödjarna, mycket trevligt, tänker inte skriva så mycket mer om det, ni får lite bilder istället:)

Belgisk jättekanin, tror jag det hette. Han var iallafall stoor

Liten söt kanin

Hej kompis!

Pusspuss

Vildsvinet med sina små bebisar

En STOR oxe, och jaa han var bamse stoor!

En Matilda:)

Den här vargen skrämde livet ur miiig!!


En järvbebis

Järvmamma/pappa, vi kunde inte riktigt bestämma oss

Björnarna! Här höll Matilda på att tappa ner mitt linslock! "är du skön eller?!"

Stekar lammet med sin mamma:)

Turnissarna!


På kvällen gick jag på Söders musikal. Dem var duktiga, och jag tänker inte sitta här nu och trycka ner dem eller jämföra dem med Tallås, alla kämpar lika mycket och lägger ner lika mycket tid för att få en bra musikal. jag blir så trött på folk som  säger "ååh, dem var bäst" så andra hör och kan ta illa upp. jag tycker inte det är schysst mot dem andra.. Alla är bra på olika saker. Man behöver inte alltid säga vad man tycker, iallafall inte om det är negativt, och om det är till dem som gjort det.


Mina söta flickor sjöng otroligt fiint iallafall!♥

nu ska jag åka till Eskilstuna och imorgon bär det av till Varberg! Nås på luren.
Ha en bra helg!

puss,


ååh polly vad gott,

Jag är trött! Somnade med SOboken på magen förut, tror att soboken har en förbannelse, har man varit förnära den en längre tid somnar man! Det är sant, tror jag somnade 4 gånger i söndags när jag försökte läsa lite so.. Soprovet blev framflyttat till imorgon, sköönt för mig, för nu kan jag sova läsa på mina anteckningar, Leif är en vänlig själ.
Har np i FYSIK imorgon, asså varför? jag blir ledsen om Tea skulle sänka mig i fysik om jag gör dåligt ifrån mig på provet.. 

Nog om tråkigheter! såg nyss att polly har kommit ut med en ny smak! Sommarsmak eller nåt hette de, det måste jag provsmaka!

puss,


Dildo,dildo,dildo,dildo..

Vad är det för fel på måndagar?? Okej, nej jag ska inte klaga. Skolan var rätt okej, efter lunch,  Danne är en blondin långt in i hårrötterna, har massa roliga filmer på honom, lägger nog upp nån lite senare, om jag orkar. Märta försökte lära oss Japanska, mycket intressant. Hon tänkte lägga upp en film på oss på YouTube, inte okej:O
 När jag kom hem åt jag mat(!!!) och fikade mockarutor och kaffe med min söta mammi!♥ Hon är bäst!
Jag glömde mina SO- anteckningar i skåpet, och har prov imorgon, lyckat...

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och bara ta det lugnt.
Längtar som en tok till helgen! Då får jag träffa Wictor och Teresia, jag saknar er supermycket!!

puss,


sweet

Lekte med Annii och Richardo idag!


Einstine!

Richard den smidige.

Vi blåste såpbubblor! DÅ är det verkligen vååår:D

Lekaleka!

Nööjd kille!:)

Bästa!♥

Lilla Myyy!

Trött tjej.

Bästa bilden ever!! titta på han min! Nööjd:D

Super Mario!


taack för idag snyggisar!:)

puss,


dagen efter

Kvällen igår blev lyckad, massa skratt, det gillar vi. Är supertrött i mina ben nu, gick från norr till djulö, efter djulö bestämde jag, Felicia och Annasara för att gå hem till Anni och se film, det blev lite japanska och en liten snutt av skönheten och odjuret, vi var rätt flummm!
Tack för en toppen kväll! Vad skulle jag göra utan er?



suddig bild på mig, Fia och Felicia, påväg till djulö!

idag är jag trött, och har lite huvudvärk, gillas inte..
Ska träffa min söta Anniii senare också:)
nu ska jag äta!

puss,


RSS 2.0