kiwi,

Godkväll!
Första lovdagen snart slut. Har varit hemma hos Niklas farmor och farfar och ätit smörgåstårta idag, lyx att slippa fixa mat själv! Sitter nu och tittar på "Vem vet mest?" med Nicky och Alfons ♥

puss,

lov,

Äntligen lov!! Ska bli så skönt att inte tänka så mycket på läxor och prov på ett tag.
Robin och Alexandra kom hem igår, så kul att ha dem hemma, Kalmar är för långt borta tycker jag!
Efter skolan drog jag hem till Niklas och myste och åt tacos! Sen åkte jag och tittade på hans match och sen hem för att äta lite med HELA familjen! Gud vad mysigt det var, tror inte vi har ätit bara familjen P på jättelänge! Puss på det♥
Efter maten kom min skadade lilla gulleplutt hit! Stackarn fick en hård boll i ögat under matchen och var svullen, tur att han har en snäll flickvän!
Slut pratat nu ska jag sova!
puss,

torsdag,

Hejhopp!
Snart är denna vecka slut! Ska bli så skönt! Nu återstår bara franskaprovet imorgon sen är jag fri, eller nästan iallafall. Har prov tisdagen efter lovet så måste ju plugga under lovet... Tack så mycket herr lärare! Men men. Ska iväg och träna med min kära mor om sisådär 30minuter.
Tjiing!
puss,
Hejhopp!
Snart är denna vecka slut! Ska bli så skönt! Nu återstår bara franskaprovet imorgon sen är jag fri, eller nästan i alla fall. Har prov tisdagen efter lovet så måste ju plugga under lovet... Tack så mycket herr lärare! Men men. Ska iväg och träna med min kära mor om sisådär 30minuter.
Tjiing!
puss,

godkväll,

Veckan har hittills bestått av plugg, och det kommer den göra hela veckan lång.. Var och tränade med mamma förut, skönt! Ligger med värmekudde på magen och tittar på Svenska Hollywoodfruar. Skön avslutning på denna dag. I morgon ska vi ha någon trafiksäkerhetsdag i skolan, vad nu det betyder. Får se vad det är:)
Nu ska jag titta vidare!
Godnatt♥

puss,

frisyr,

Godkväll!
Sitter i mitt rum med tända ljus och lyssnar på musik, mys! Ska snart bege mig till Niklas och umgås lite med honom!
Var ute och körde på vägarna idag, känns bra :D
Här kommer en bild till Teresia som jag har lovat! ;)
Så kort är mitt hår nu!
Saknar mitt långa hår en aning!
Slitet som tusan!
Nu ska jag kila, ha en bra lördag alla!!
puss,

last day,

Hejsan!
Har precis kommit hem från skola och ska nu laga lite mat sen bege mig för sista gången till jobbet. Skönt att det inte är ett så jättelångt pass, hoppas det bara kommer trevligt folk på min sista dag :)
Ja nu vet ni vart jag håller hus det närmaste timmarna!
puss,

Bla,

Hej hopp!
Har fått lite klagomål att det uppdateras dåligt! men jaa, jag kan bara säga att skolan tar kål på mig...
Jag har endel att göra ja...
Har inte så mycket att skriva just nu, alla tankar är om skolan, skolan och skolan....
Ska ut och köra lite med pappa sen! :)
puss,

One day,

Godmorgon!
Har inte bloggat på ett tag, men har sjukt mycket i skolan att göra. Hade två prov den här veckan, nästa vecka är det fullt upp med! De "stora" grejerna är Naturkunskapsprov + fördjupningsuppgift, och sen Engelska muntlig bokredovisning. Ser inte fram över något av dem... Men igår innan jag la mig skrev jag lite på fördjupningsuppgiften och gjorde klart den nu i morse så det känns skönt:) Igår var jag på bio med Elin, Klara, Matilda och Lydia mycket trevligt :) Vi såg "One Day" med Anne Hathaway och Jim Sturgess. Den var faktiskt bra, men sorglig..
Idag ska jag iväg på 50årsfest och efter det ska jag till Niklas farmor och farfar och äta middag :)
Ha en bra lördag alla fina! ♥
puss,

FiKa-prov,

Godkväll!
Har precis lagt mig i min nybäddade säng! Superskönt! Har pluggat hela dagen känns det som, eller iallafall bara gjort nödvändiga grejer!
Har mitt första prov för året imorgon. Finansiering och Kalkylering är det som gäller! Känns som att jag kan det mesta men vissa grejer fattar jag bara inte... Men men, upp till bevis imorgon om jag kan det.
Jaa, detta är vad jag håller på med just nu.. Ser det kul ut? Nej!
puss,

McDagen,

Hejhopp..
Usch för denna dag.. ledig från nu till 16, sen ska jag jobba till 23... 7 hela timmar på donken, känns sådär. Mår inge bra heller, känner mig hängig och trött. Men men bara bita i det sura äpplet och släpa sig till jobbet. Håller på att laga lite mat nu så jag har mat till nu och en matlåda till senare. Hoppas det slutar regna innan jag ska gå till jobbet, känner inte för att gå i regnet..
Muntert inlägg det blev.. Haha.
Men ha en trevlig fredagskväll alla! och har ni inget att göra så kom och hälsa på mig på donken! :)
puss,

someone like you,

God kväll! :)
Har precis lagt mig och ska sova, är helt slut! Men min dag har varit superbra! Efter skolan kom min kusin Fredrika hit med Esther och Aron, så kul att träffa dem!! :) Älskar barn!! Efter det pluggade jag och Niklas lite, sen kollade vi på Bonde söker fru, så bra :)
Här får ni en bild på mitt korta hår!
Godnatt på er!
puss,

dagens outfit,

Hejsan!
Sitter här med Niklas och "pluggar" lite, går väl sådär för min del.. Men men, var ledig från skolan igår för mina lärare var på kurs, så jag tog en tripp till frissan för att göra något med mitt hår. Inga kommentarer om resultatet... Idag hade jag bara en lektion, började 12 och slutade 12.45 ganska skönt! Men resten av veckan är som vanligt.
Haha, dagens outfit, visade sig att jag och Niklas hade tagit på oss likadana kläder till dagens ära!
Nej nu ska jag fortsätta plugga.
puss,

RSS 2.0