med ena foten utanför,

Då är det snart helg igen, så otroligt skönt och långhelg dessutom! Åh vad härligt.
Min vecka har varit bra, tog en fika med Kajsa i tisdags innan träningen, så mysigt att bara sitta och prata, tiden bara rinner iväg! Annars har det blivit mycket plugg den här veckan och det ser ut som att det kommer bli liknande veckor framöver. Förstår inte hur lärare tänker, alla lärare vill lägga allt innan vi slutar. De har ett helt år på sig men ändå blir det såhär varje år.. Jaja det är bara att kämpa på!
puss,

sunday,

Så var det söndag igen. Veckorna går så otroligt snabbt just nu. Min helg har varit bra, gårdagen spenderade jag med min älskling, vi gjorde trerätters på kvällen, sen drog jag vidare hem till min bror och Alexandra där även Teresia var. Runt 23 gick vi till Harrys där min brorsas band skulle spela. Var hemma runt 2 och upp tidigt imorse för att gå ut med hunden. Ibland är det ju allt skönt att ha hund.. Men men, min dag har varit slapp. Somnade tack och lov om efter promenaden med hunden och vaknade sent, då kollade jag och mamma på Saltkråka, mysigt. Sen tog vi en promenad efter maten och duktiga som vi är så tog vi oss även tilll Friskis för ett träningspass.
Annars har jag inte gjort något vettigt idag, har pluggat till provet som jag har på tisdag..
Bild från gårdagen. Vem är det som ringer på min dörr?
puss,

strength,

Nu har jag gång på gång försökt skriva ett inlägg här men har sedan raderat allt. Har inte så mycket att skriva så ni får en bild.
Tre otroligt viktiga kvinnor i mitt liv!♥
puss,

hemmakväll,

Vad ledsen jag blir! Har taggat till POS sen jag och Kajsa köpte våra biljetter, vilket var typ 3 veckor sedan. Och inatt har jag gått och blivit genom förkyld! Ligger hemma med feber och näsdukar över hela rummet. Vilken tajming!
Det blir en hemmakväll för mig.....
puss,

innebandy,

Goddag!
Får ursäkta för dålig uppdatering, känner inte att jag har något intressant att skriva om just nu bara.
Min helg har bestått av mycket innebandy, då min älskling har haft cup här i stan. I fredags träffade jag min älskling en stund innan hans match, har haft körteorilektioner hela veckan så har inte hunnit träffats så mycket. Träffade även Kajsa i fredags, vi var och tittade på Niklas match, sen drog vi hem till Kajsa och bara tog det lugnt och snackade. Mysig fredag, tack!♥
Lördagen spenderade jag med Niklas, tittade på en av hans matcher, sen åt vi pizza och såg på film. Och idag gick jag upp och åkte till duve för att se den avgörande matchen för Niklas lag, men det gick inte riktigt hela vägen dock. Strax ska jag skjutsa min broder till forssjö, sen blir det bio med mamma! ♥
Min lilla mamma har blivit iphone-ägare, inte alltid lätt med touchen!

puss,

RSS 2.0