dålig,

Usch vad dålig jag är på att uppdatera. Men jag har inget kul att skriva och jag har ingen ork att sätta mig ner och skriva ett inlägg.. Men men, nu är jag här.
Firar ett och ett halvt år med världens bästa idag! ♥ Vi ska ut och äta ikväll hade vi tänkt, vet inte riktigt vart än dock. Men det ska bli riktigt mysigt!
Bilden är från i somras när vi var med min familj i Göteborg♥

Imorgon är tanken att jag ska iväg till Wictor och Teresia för ett litet försenat födelsedagsfirande. Det ska bli så kul att träffa dom!!

puss,

mamma,

Hejhopp! Sitter hemma i köket och har precis ätit lite. Ska iväg och träna med mamma om cirkus en timma, har inte tränat på över en vecka nu, fy för det! Så det ska bli skönt att få svettas lite. Hoppas min kropp klarar av det efter sjukdomen.. Vill inte ha något bakslag..
Efter träningen ska jag bara ta det lugnt och se på film med min lilla söta mamma. Mys♥
puss,

home,

Dålig uppdatering. Men har varit sjuk och dålig och inte orkat skriva. Och igår kände jag mig bättre och gick till skolan, slutade med att jag låg hela dagen efter skolan och idag blir jag hemma.. KUL! Alla hjärtans dag igår också, inte den bästa jag haft kanske. Älsklingen låg sjuk hemma hos sig och jag hos mig. Så vi bestämde att vi skulle fira alla hjärtans dag när vi har blivit friska.

Det var allt jag hade på hjärtat!

puss,

slut,

Snart är min dag slut. Men det gör inget för jag har haft en toppendag med släkt och vänner!
Facebook: "Du fyller år idag". Haha jasså?
Hotmail grattade också!

Tack alla som gjorde min dag perfekt! ♥

puss,

myndig,

Äntligen är det min dag! Så skönt att äntligen vara 18!! Känns så nice! Blev firad av en liten del av familjen imorse och ikväll kommer släkten hit på middag och massa gofika, kan inte annat än gilla!♥
Ha en fortsatt bra dag alla!
puss,

7 februari,

Godmorgon!
Sitter i min säng och ska snart hoppa in i duschen. Kort skoldag idag men har en muntlig franskaredovisning som jag verkligen inte ser fram emot!! Usch.. Men men. Sånt är livet.
Jag har haft en jättemysig helg, var hemma hos Niklas i lördags och åt och såg på Melodifestivalen och i söndags åkte jag och päronen till IKEA. Blev några fynd där iallafall. Sen träffade jag Kajsa en stund, mys.

I övermorgon fyller jag 18!!

puss,

4 februari,

Goddag!
Dålig uppdatering igen, jag vet..
Men igår hade jag fredagsmys med Niklas och pappa. Vi åt tacos och gjorde en supergod fruksallad. Mysigt och gott. Senare idag ska jag iväg till Niklas och mysa och se på Melodifestivalen, får se om det är något att ha i år!
Om fem dagar fyller jag 18 år!! Wohoo! Längtar såååå!
Snart smäller det!!
puss,

RSS 2.0