sol, sol, strålande soool!

Jag började skolan 8.20 idag och slutade 9.05, kort dag måste jag säga! Riktigt sköönt, gick hem och läste i boken vi läser i svenskan. Sen tog jag en promenad, satte mig, nej jag la mig sen på min altan och njöt av solen. Sen ringde AnnaSara, och vi cyklade till CH och fikade, vi satte oss vid fönstret och stekte i solen, sen kom Sanne efter 4 någon gång och gjorde oss sällskap. Sen vid halv 7 cyklade vi hem.
Mycket trevlig dag med andra ord.



Nu ska jag dusch!
puss,

rubrik

Vanlig skola idag, eller det blev en konstig dag. Började med so, sen hade vi lunch i 2timmar, efter det hade vi svenska till typ 13.45. Och så har jag gjort franskaprovet idag också, det var svårt. Men jag hoppas det gick bra.


Efter skolan bestämde jag mig för att jag skulle ut och springa, och tänkte att jag kunde ta med mig Alfons. Mycket bra idé, eller inte. Det var som att ha med sig en stor sten, haha. I början tyckte han det var jätteroligt och sprang överdrivet snabbt och bet i kopplet och busade. Men sen sista biten ville han inte springa, så jag drog i kopplet och tvingade han springa. Låter dumt, men han överlevde. Och nu ligger han vid mina fötter och sover sött:)

Jag har kommit på ett "påsklöfte" också, istället för nyårslöfte! Efter påsk ska jag inte äta godis eller gosaker i veckan, bara på helgerna! Fast gå ut och fika får jag göra, det räknas inte. Men jag ska iallafall inte gå och små äta hela tiden.
  

det var allt jag hade på hjärtat just nu! Ha en bra dag alla.

puss,


klart man är sliten, efter en natt med skiten!

Ja, jag är lite sliten, har inte sovit mycket inatt på grund av en viss hund som snarkar och tar upp hela sängen! och så var jag tvungen att gå ut med han imorse också, jobbigt.

Efter "promenaden" bestämde jag mig för att inte lägga mig och sova igen, så jag gjorde i ordning frukost och satte mig vid datan.


min otroligt gooda frukost!


Nu ska jag duscha.

puss,


SOMMARtid

Så här mysigt hade vi under "Earth Hour".


Var nyss och borstade tänderna och när jag kommer tillbaka möts jag av det här.
han passar på när man inte ser. Och nu ligger han och snarkar, superhögt.

Död hund


Glöm inte flytta fram klockan 1 timme inatt, till sommartid med andra ord.

puss,


saknar dig,

Vaknade med världens ångest, har aldrig känt så, fy vad hemskt det var! Men sen blev det bättre. Och nu är jag superglad ska snart iväg och köpa lite gotta med bror och David, sen drar jag till Olivia och myser där, sen är det Earth hour ikväll också, ska ni släcka? Det ska vi:) tända ljus och prata och spela spel. Myskväll med andra ord. Trodde jag skulle sitta hemma ikväll, men icke!

Nu ska jag göra mig i ordning, ha en mysig kväll!

puss,


tiden går fort när man har roligt..

Hann inte skriva igår, hade musikal hela dagen. Fy vad kul det har varit! idag hade vi våran sista föreställning, och nu är allt slut!:( inte kul på en fläck, det är sorgligt. Har haft 2 otroligt underbara veckor måste jag säga! Tack ALLA! Tänker lägga upp massa bilder senare, så alla kan få se hur snygga och bra vi var!

Helgen kommer spenderas hemma med Lucas, mamma och pappa ska iväg till stockholm hela helgen och jag måste vara hemma med hunden... Så om nån vill komma hit och roa mig så är det bara att höra av sig! Dörren är öppen för alla:)

puss,


donken

På lunchen bestämde vi oss för att dra ner till donken och äta, det blev tydligen äcklig mat i skolan. Men iallafall, hela dagen har gått åt att köra igenom musikalen 10000 gånger, sista gången blev helt fail! Inget gick bra, men alla var trötta vi får skylla på det! Imorgon är premiären, och vi ska bli sminkade för första gången också, det kan bli kul så kameran ska med!



Nu ringer Claudia! vi hörs.

puss,


trött tjej!

Jag är supertrött. Men tänkte skriva ett kort inlägg.
Igår och idag har vi övat förfullt på musikalen, nu börjar det bli riktigt bra!:) Fast jag är heeeelt slut i hela kroppen, har ont överallt. Men det är det så värt! Vi fick våra kläder idag också, mycket vackra måste jag säga.
Tänkte lägga ut lite bilder från dagen, men jag orkar inte nu, tar det när jag har tid istället.
Och ingen träning den här veckan, det är inte bra!! Men jag varken hinner eller orkar efter skolan, får hård träna nästa veckan.
Imorgon är det Np i engelska, en uppsats ska skrivas, oh vad jag är taggad.. Eller inte!

Hoppas alla har haft en bra dag!

puss,

Sunny day!

Godmorgon!
Idag börjar jag 12, men inte fick jag sova för det. Har nämligen en hund som gillar att väcka en på morgonen.. Men lite sovmorgon blev det iaf, och lite morgonmys med vovvsingen. Nu ska jag gå och duscha sen laga mat, måla naglarna och försöka läsa lite. Sen bär det av till skolan.

Vi hörs senare!

puss,


ursäkta mig damen, men reees på er!

Idag åkte jag, mamma, pappa och Alfons upp till stockholm och firade min morbror, det var trevligt. Alltid kul att träffa han. Mormor och morfar var också där med min lillplutta! Hon är så söt, ska lägga in bilder på henne. Imorgon kanske.

Såg Johan Falk nyss, guuuuud vad bra det är, men lite läskigt. Nu sover mamma och pappa och jag är "själv" på övervåningen, lite skrämmande;)
Nej nu ska jag nog gå och äta en macka.

Godnatt på er!

puss,

våår!


Gårdagen blev bra, mycket skratt med härliga människor! Men jag är trött nu, och har lite huvudvärk. Vaknade runt 12 av att mitt huvud höll på att explodera! inte kul. Men då är det tur att mammi har "akuttabletter" mot huvudvärk:)

Och det är vååår i luften, helt underbart!:D Nu ska jag ta fram min vårjacka och ta på mig mina solglasögon och ta en promenad. Det gillas!
 
Hörs senare. Ha en superbra dag!

puss,


Bilder

Jag har inte orkat skriva, och orkar inte skriva så mycket nu heller.
Musikalveckorna har nu börjat på riktigt. Jaa alla sliter, det kommer bli superbra!
Nej jag orkar inte mer, ni får se bilder istället;)



"köks personalen" som gör goood fika!                      


Killar som gillar att posa!

Scen bygge.

Snygga männsikor!


Make over på jonte!
Före                                                         

Efter

Robina.
"Dääär är han"                                                     

"Däär??"

hahha

Vi gör vad vi kan för att roa oss, när vi inte övar på scenen(a)



Jag älskar att ta kort på folk som inte vill vara med. innerst inne vill Ralle vara med hela tiden!

"Ralle kolla hit"
" men varför ska du alltid ta kort på mig?!?!?"    Hahah stackars pöjk!      

Fika paus

Tuuunga.                                                             

Claudia. Alias: TungClaudia

Dubbelhaka i våra♥                                                     


"Vi ska se vad vi kan göra med det häär stället"



Nej nu orkar jag inte lägga in mer bilder. Kommer mer imorgon kanske:)

puss,


Je suis super fatigué!

Jaaa jag är jättetrött, orkar inte skriva något långt inlägg.
Musikalveckorna började igår, dryg dag, provspela, vänta, provspela, vänta, provspela och fika. Så såg min dag ut typ.
Idag har vi haft nationella i englska, läs och hörförståelse var det. Det gick väl bra... tror jag.
Sen körde skådespelar gruppen igenom manuset, det tog låång tid. Men det blir nog bättre snart.
Nej nu är jag somnade jag visst!

Ha en trevlig kväll. 

puss,


Bio time,

Min dag började tidigt, för tidigt om jag får säga vad jag tycker. Men iallafall så tog jag och mamma en promenad i det fina vädret på eftermiddagen. Tog med kameran också och knäppte lite kort. Lägger kanske upp några senare:)
Imorgon börjar musikalveckorna, och måndagen börjar med "audition", jag har ingen aning vilken roll jag vill ha. Får läsa igeom manuset senare.

Snart ska jag på bio också, ska se Alice in wonderland, kuligt:)




Fortsätt njut av söndagen, för imorgon är det måndag!

puss,


passionsfrukt,

Sitter och lyssnar på skön musik och äter passionsfrukt, mys! Ska snart ta en promenad i det fina vädret, solen gör mig på bra humör. Snart är snön borta!:)

Ja idag är jag på bättre humör, känns bra. Hela dagen är och kommer bli bra tror jag:)



ett bamse hjärta till mina underbara, <3
 

puss,


minne som en guldfisk

Dagen har vairt väldigt rörig. Men vi fick manuset idag till musikalen:) Har läst igenom det ett antal gånger för att bestämma mig vilken/vilka roller jag vill "provspela" på måndag, för då ska vi ha en liten audition. Spännande.
Så nu har vi inga lektioner på 2 heeela veckor, snacka om att det kommer lägligt! Hm.. jag kom på något mer roligt som hände idag som jag hade tänkt skriva om, men jag kommer inte ihåg vad det var, får väl skriva senare.

Nej nu ska jag äta pannkakor med mamma♥

puss,

blandade känslor,

Jag tror jag börjar bli sjuk. Näsan rinner, huvudet värker, min hals gör ont och jag nyser hela tiden. Jag vill inte bli sjuk nu, snart är det ju musikalveckor!
Jag skerv ett låångt inlägg förut, men jag orkade inte lägga in det, jag ska vara positiv istället! Vi klarar det oss igenom det här ändå. Men ibland behöver man skriva av sig och det är helt okej, men jag väljer att inte göra det idag:)

Skolan har varit helt okej idag, dock har vissa lärare varit onödigt otrevliga! jag nämner inga namn... Men håltimmarna som jag skrev om förut och kören räddade min dag faktiskt, guuuud så jag skrattade. Jag och Felicia kunde inte sluta skratta på andra versen, och fråga mig inte varför, jag har ingen aning vad vi skrattade åt. jag gillar att skratta:)

Ett gott skratt förlänger livet, eller ett gott skratt gör en lite dålig dag bättre:D

puss,


Håål!

Jaa jag har två långa hål idag. Ett nu och ett sista lektionen. Så jag slutar 13.30 idag istället för 14.55! HAPPY!:D
Jag är hemma nu och har precis bytit tröja, eftersom jag var så duktig och spillde juice över hela min tröja! Eloge till mig! Så jag tänkte att när jag ändå är hemma så kan jag skriva ett litet kort inlägg så ni har något roligt att läsa denna fina onsdags förmiddag;)


Nej nu ska jag och Erika gå och ha köör, vi hörs senare!


puss,


hick!

Jaa jag har fått hicka och sitter här och hickar. Hur får man bort hicka egentligen? Borde väl finnas något sätt?

Aja, idag har jag varit duktig och tränat, tog mig en promenad ner till träningen eftersom det var så himla fint väder. Har haft massa vårkänslor idag, underbart!

Hade So prov i skolan idag också, 1:a världskriget. Så nu har jag bara ett prov kvar den här veckan och det är franska, hoppas det går bra. Nu ska jag lägga mig i min säng och försöka läsa lite på franksaprovet och lyssna på mys musik!

Ha en trevlig kväll.

puss,


Favorit i repris..

Jaa imorgon har jag matteprov, igen! Det är sämre än sämst. Så jag borde egentligen plugga, men som vanligt så finns det andra saker som lockar mer. Men jag ska inte klaga, jag går en vecka till i skolan sen har vi musikalveckor i 2 veckor! LYCKA!:D det ska bli riktigt skönt, och framför allt väldigt kul.

Det var nog allt jag hade på hjärtat, ha en fortsatt trevlig söndagkväll! 


puss,


Jag må han leva, jag må han leva..

Kom nyss på att min lillpojke fyller år idag, hela 6år! Han börjar bli stor:')

Så grattis till han.





puss,


plugg, plugg och lite mer plugg

mysig kväll igår med mysiga männsikor!


Idag hade jag tänkt plugga, har supermycket plugg nu. inte kul på en fläck! Var ute i det fina vädret och gick förut, med mamma och hunden. Fotade lite också, lägger kanske upp några lite senare.
Kvällen kommer jag spendera med Olivia, se film och mysa.



Nej nu ropar matteboken!

Hörs senare.

puss,


Fredagsmyyys!

Idag har jag varit väldigt duktig. Tog en långpromenad med vovven efter skolan, sen gick jag ner till träningen och tränade en timme! Så i helgen får jag äta massa godis tycker jag!
Snart ska jag iväg och träffa vänner så ska gå och göra mig i ording.

Här får ni två söta bilder från förra veckan!


Maja                                                 Hugo



Ha en mysig fredagskväll!
puss,

walk of fame,

Våran klasströja, inte bästa bilderna, men bättre än inget;)



Hämtade min systemkamera förut idag, har tagit MASSA bilder, men orkar inte lägga upp så många nu, kanske kommer upp imorgon.


Förövrigt så har jag sovmorgon imorgon, såååå skönt!

puss,


gladiis

Slutade skolan för ett tag sen, hade NO prov sista timmen så vi fick sluta när vi var klara. Det gick inte jättebra, hade knappt plugga! Men men, det visar väl sig sen när jag får tillbaka det. Förutom NO provet har det varit en bra dag. Vi fick våra klasströjor idag också supersnygga verkligen! Bilder kommer lite senare:)

Fick sms på kören idag att min systemkamera har kommit! Så jag ska åka och hämta den när mamma har slutat.
 HAPPY!:D

Hörs sen.

puss, 


sweet

Yttligare en mycket flummig dag, riktigt skön dag, sovmorgon och slutade 13.10.
Efter skolan gick jag ner på stan och tränade med AnnaSara. Det var kul men jag är helt slut i kroppen nu.
Jag beställde min systemkamera igår också! Så den kommer i veckan:D


OCH Claudia fyller år idag också, hela 16år! Grattis till henne:)
Nu ska jag plugga, ha en trevlig kväll!

puss,

bra dag,

En riktigt bra dag, massa flum och skratta, helt underbart! Det är verkligen något man behöver när man har massa plugg och tänka på.
Mattediagnosen gick bra, hoppas jag. Och matlagningsprovet gick väl sådär, fick laga piroger, vilket jag aldrig har gjort förut. Men ja, det gick och äta iallafall.

Veckans plugg;

Måndag; mattediagnos, matlagningsprov
Tisdag; Skissen till bilden ska vara klar
Onsdag; Fysikprov, bokrecension redovisning, musikläxa (tror jag)
Tordag; Franska läxförhör
Fredag; INGET!

Jaa det var nog allt. inte kul!
Nu ska jag sätta mig och läsa lite no och dricka kaffe.

puss,


RSS 2.0