iphone,

Beställde hem denna idag, längtar såå tills den kommer! Ibland får man unna sig något extra! 
Var och firade Niklas syster förut idag, och snart ska jag och pappa dra oss till duveholmshallen för att se Niklas spela match. Ha en fortsatt fin söndag alla!
 
puss,
 
 
 
 
 
 
 

mamma,

Mamma och jag sitter och kollar på iphoneskal. 
 
Jag: Vem köper en sån här?
Mamma: Ja men det är väl till småbarn..
Jag: Vadå småbarn??
Mamma: Ja, typ du....
 
puss,

torsdag,

Godkväll! 
 
Som sagt blev det en träning i regn igår, var heelt genomblöt när jag kom hem, men det var det värt. Vi hade så kul på träningen så det gjorde inte så mycket att det regnade. Ikväll kommer mina päron hem från utomlandsresa och imorgon flyttar sista brodern ut ur huset. Från att ha tre jobbiga bröder hemma till att inte ha någon, undra hur detta kommer kännas? haha. Så imorgon blir det nog att hjälpa Lucas att flytta så han kommer ut snabbt! Nej nu är jag dum, kommer sakna honom här hemma lite. Nu ska jag se Bonde söker fru eftersom jag missade det igår.
Saknar!
 
puss,

regn,

Åh vad jag älskar regn! Ska bli så kul att träna ute i regnet ♥
 
puss,
 
 
 
 
 
 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1805336/?claim=qp3ztxtkc3z">Följ min blogg med Bloglovin</a>

söndag,

Helt slut efter helgens bravader. Gårdagen spenderade jag hemma hos Wictor och Teresia, en spontankväll som blev riktigt bra! 
Ikväll blir det att dejta kudden tidigt, är så trött. Bara så alla vet! 
 
puss,

programdag,

Idag var det programdag i skolan, den blev inte alls så hemsk som jag hade förväntat mig. Riktigt rolig faktiskt. Ettorna kan vara så roande! Haha. Snart ska jag göra mig i ordning och möta Kajsa och cykla till träningen, ska bli kul. 
 
Var även förbi på pappas jobb idag. Han är så knäpp, härom dagen sa han att jag skulle komma ner och välja en klocka jag ville ha, så idag var jag nere och hämtade en klocka. Jag har nog världens bästa pappa! ♥
 
 
Efter mycket velande bestämde jag mig för denna klocka!
 
puss,

plugg,

Godkväll!
 
Sitter i min säng och tänkte plugga lite naturkunskap, prov på fredag HEJA! Min helg har varit bra, fredagen bestod av film och mys med älsklingen. I lördags tog vi en tripp till Norrköping och på kvällen var det middag hos Niklas mormor och sambo. På söndagen cyklade jag och pappa till bie för att se på när Lucas spelade fotbollsmatch, vi cyklade 2 mil.. Efter det slappa jag hemma lite, sen senare på kvällen cyklade jag och pappa till Maxi och handlade. Nu undrar ni kanske varför vi cyklar överallt, jo våran bil är på lagning så det har blivit mycket cyklande. 
Igår var det studiedag så slappade hemma, på kvällen firade vi Robin med hela familjen, riktigt mysigt ♥
 
 
Nu ska jag plugga sen blir det Svenska Hollywoodfruar! 
 
puss,

tomt,

Här ekar det tomt.. Har inte så mycket att skriva om känner jag, så det kommer när det kommer. Den senaste tiden har jag legat hemma sjuk några dagar, annars har jag inte gjort något speciellt. Tog mig en promenad till Alexandra och Robin i lördags och åt massa gott och hade det mysigt. 
Hade min andra fotbollsträning igår, vilket resulterade till att jag knappt kunde gå idag, vältränad! Haha.
 
Tack för mej, leverpastej!
 
puss,

monday,

Godkväll!
 
Som sagt spenderade jag min helg i Göteborg, supermysigt. 
Lovade ju en bild från shoppingen i Stockholm med mamma så här kommer den.
 
 
puss,

RSS 2.0