bättre nu,

Hejhopp!
Usch vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden.. Men men. Har suttit och pluggat hela eftermiddagen/kvällen och nu är jag äntligen klar med Naturkunskaps uppsatsen och all skitmatte.. Så SKÖNT!
Nu ska jag, Niklas och mamma se på Familjen annorlunda, mys ♥
puss,

reunion,

God kväll!
Jag har haft en lugn och skön helg tillsammans med mitt hjärta! Har även övningskört lite och börjar nu komma framåt med min körning, äntligen!
Idag offrade vi en sovmorgon för att istället skriva en massa på en rapport som ska vara inne om ett tag. Äntligen börjar det likna något, vilka kämpar vi är! Skönt att det ger lite resultat efter massa slit. Efter skolan träffade jag Kajsa, vi har inte träffats på år och dagar! Vi tog en fika på CL och satt och pratade i flera timmar, mycket att prata om när man inte har träffats på länge! Jag hade verkligen en trevlig kväll!
Nej nej, jag längtar inte alls tillbaka..

Nu har jag precis landat i sängen och ska alldeles strax dejta kudden!
puss,

core,

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Har varit så sjukseg hela dagen, och skrattig! Ska snart iväg och träna med Elin och Sanne, core står på dagens schema, hur ska detta sluta??
Finns bara en beskrivning, SNYGGA!

Senare ikväll ska jag iväg och fira Anders, kul att få träffa en liten del av släkten! :)
puss,

bara text,

Lång skoldag idag. Tack och lov att det bara är fredag kvar! Har precis varit ute och gått en långpromenad med lilla vovven, skönt. Nu ska jag alldeles strax försöka sätta mig och skriva lite på en uppsats. Skulle vara skönt att få den gjort så jag slipper tänka på den... Ååh, vilket roligt inlägg jag känner att detta blir.. Men men så blir det ibland. Senare ska jag iväg med mammsen och träna lite. Annars ska jag inte göra något speciellt ikväll, ta det lugnt bara. Skönt med såna kvällar också!
puss,

tisdag,

En lektion idag. Mycket skönt! Slutade kvart i 1, inget mig emot! Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga lite matte senare. Har prov imorgon... Senare ska jag och mamma iväg och träna, ska bli skönt!
Såhär mysigt hade mamma och jag det igår med film och gott! ♥
puss,

Hockey,

Nu blev det en liten lucka här igen... Men jag har helt enkelt inte tagit mig tid och skriva något här. Första skolveckan är nu avklarad. Usch vad trött jag var igår. Blev god middag hemma hos älsklingen med familj, vi såg På spåret och myste.
Idag bär det av mot huvudstaden med Niklas, pappa och farfar för att se Hockey. Modo VS Aik. Min första hockeymatch, spännande!
Ha en fin lördag alla!
puss,

en månad,

Tjollahopp! Jag har haft en mycket trevlig helg. I fredags var jag hemma hos Wictor och Teresia och hade lite fredagsmys. Vi lagade god mat och efterrätt, tittade på tv och pratade, det var mycket trevligt! I lördags följde jag och Niklas med pappa till Norrköping. Fick hem ett nytt träningslinne och en ny sport-bh, så nu längtar jag tills träningen kommer igång igen så jag få använda mina nya träningskläder! I söndags tog bilen oss till Eskilstuna där vi firade världens bästa morfar! ♥ Sen övningskörde jag lite med morfar inne i Eskilstuna. Det gick förvånadsvärt bra! Jag fick med mig ett par nya stövlar hem också, äntligen!

I morgon börjar skolan igen.. Känns väl sådär. Hade inte tackat nej till lite längre lov. Men men, någon gång måste man ju börja för att kunna sluta, eller hur? Bara ta sig i kragen och kravla sig upp ur sängen imorgon bitti när klockan ringer..


På tal om något lite roligare, idag är det bara EN enda månad kvar tills jag blir 18, sååå himla najs! Längtar, fast kan nog ändå inte riktigt inse att jag ska bli myndig, känns skönt! haha.
puss,

röd,

Hejhopp!
Lite uppdatering om vad jag har gjort de senaste dagarna. Har varit sjuk så har mest degat och softat runt. I tisdags fyllde världens bästa mamma år så jag och Wictor gjorde god middag till familjen och firade henne♥ Sen i onsdags drog jag och Niklas hem till Wictor och Teresia. Vi tittade på The Voice och moffa massa onyttigheter. Efter det klippte jag Teresias hår. Tog ingen före och efter bild men hon blev av med ca 1 dm hår.
I torsdags åkte jag och Niklas med hans farmor och farfar till norrköping. Jag köpte lite nya träningskläder och en present till lilla morfar som har fyllt år. Efter det åkte jag hem och vilade sen åkte jag till Niklas och spenderade resten av kvällen där, god mat + mysigt sällskap = TUMMEN UPP!
Världens bästa mamma! ♥
Och idag har jag bara tagit det lugnt, varit ute och gått med mamma, städat mitt rum och tittat på film. Ikväll ska jag till Wictor och Teresia och äta gott och ha lite fredagsmys! ♥

puss,

RSS 2.0