nytt,

Godmorgon! Nu har vi flyttat in i vår lägenhet. Känns konstigt att detta ska bli vårt hem, men det tar nog ett tag att vänja sig vid allt nytt. Så i lördags gick flyttlasset, sedan bar det iväg till Ikea för mat och shopping, det blev en hel del grejer. Så kul att få inreda sitt egna hem. Sen snickrade vi ihop möblerna och fikade lite. Niklas föräldrar, farbror och sambo + mina föräldrar var det som hjälpte oss. Tack!! Sen åkte vi och handlade med mamma och pappa, sen åt vi på McDonalds, och sen sa vi hejdå. Usch vad jobbigt!! Tur det inte är så långt hem <3
 
Nu ska jag snart cykla till skolan, klockan är tjugo i nio och jag behöver inte cykla än, så skönt! Skillnad på att åka tåg/bil varje dag, då var jag påväg vid den här tiden.
 
Jaja, hoppas ni får en fin måndag! 
 
puss,

hemma,

Ja nu är jag hemma igen, ensam i det stooora huset. Snart kommer Niklas hit, blir pizza och tv-tittande ikväll, orkar inget annat efter en intensiv vecka med massa nya intryck. Om två veckor flyttar vi... Blandade känslor..
 
Träffade världens bästa Sandra förut! Blev en snabbis på stan sen fika hemma hos mig. Mysigt! ♥
 
 
Nu saknas bara mamma och pappa, saknar dom såå. Snart får vi kramsa!!
 
puss,

hemfärd,

Ja som rubriken avslöjar är vi nu på tåget hem till k-holm. Skönt att komma hem. Igår tog vi oss en cykeltur till IKEA, fikade och niklas köpte en matlåda och jag en ryggsäck, ja ni läser rätt jag köpte en ryggsäck på IKEA. Hade så fruktansvärt ont i axlarna efter att ha släpat på min dataväska så nu har jag en ryggsäck, otroligt nöjd :) 
 
annars har vi bara tagit det lugnt och pluggat senaste dagarna. 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på Melissa !
 
puss,
 

Västerås,

Då var det en ny vecka, den här veckan bor vi i Västerås i Niklas farbrors lägenhet, lyxigt. Idag hade jag inga lektioner så följde Niklas till skolan sen fortsatte jag ner på stan. Lite skillnad på "City" här och hemma. Inget jag klagar på direkt! 
 
Nu sitter vi på balkongen och njuter av det härliga vädret. Senare blir det matlagning och sedan intar vi nog soffläge! 
 
 
 
Imorgon har jag Seminarium för första gången, blir spännande och se hur det blir. 
 
Nej nu ska jag förbereda mig lite inför morgondagens seminarium. Ha en fortsatt fin dag alla! 
 
puss,

Fredag,

Fredag och helg, superskönt! Idag har jag varit ledig från skolan, så fick hoppa in och jobba några timmar, lite extra pengar i slutet av månaden tackar jag inte nej till. I helgen ska jag vara hundvakt och bara ta det lugnt, återhämta mig från alla nya intryck från veckan. Ska bli sköööönt! 
 
Nu ska jag se gårdagens avsnitt av De dejtbara, så mysigt program! 
 
Hoppas alla får en fortsatt fin fredag! 
 
puss,

dagen,

Så, då var lösenordet på plats. Nu ska jag försöka uppdatera lite mer. Idag hade jag "egna studier" på schemat. Vilket resulterade till en morgonpromenad med Alfons, pluggade, gjorde i ordning mat till pappa, mig och Niklas och sedan har jag och Niklas pluggat nästan hela eftermiddagen/kvällen. Vi tog oss en promenad förut eftersom det var så himla fint väder! Så skönt, tråkigt att sommaren snart är slut. Nu ska vi snart se ett nytt avsnitt av Game of Thrones, har ni inte sett den serien så gör det, den är så bra! 
 
Imorgon är det "grupparbete" så ska ta tåget vid 06.58, skönt!! Skönt att vi snart flyttar till vår egna lägenhet! ♥ Lite mer än 3 veckor kvar, pirrigt!! 
Min ögonsten, hur skulle jag klara mig utan dig? ♥
 
Ha en fortsatt fin kväll!
 
puss,

tomt,

Hejhopp!
 
Här var det tomt. Tänkte försöka börja uppdatera lite mer i framtiden, men ska sätta lösenord på bloggen så jag håller lite koll på vilka som läser den, så ni får helt enkelt fråga om lösenord om ni vill fortsätta läsa :) Känns dumt att sitta och skriva om mitt privatliv när jag inte vet vilka som läser det. Så blir en ordentlig uppdatering framöver när jag fixat med lösenord och så, orkar inte nu..
Mina favorittjejer ♥
 
puss,
 

RSS 2.0