söndag,

Då var det söndag igen. Och den är snart slut. Idag har jag inte gjort något vettigt, Niklas kom över på eftermiddagen och vi tittade på en serie. Sen åkte han hem och jag åt. Strax ska jag börja göra mig i ordning för fotbollsträning. Härliga söndag!
 
puss,

phonen,

Hejsan!

Provar för första gången att skriva från mobilen, för igår fick jag min iPhone!!! Jippi!

Vet inte alls hur detta blir, men bilden är från igår, första bilden på mobilen.
Min kväll spenderar jag med min sjuks älskling. Hoppas alla får en fin fredag!

puss,


måndag,

Hejsan hoppsan! 
Jag suger verkligen på att uppdatera! Men det vet ni nog redan vid det här laget.
I fredags hämtade jag min klantiga pappa, som hade missat tåget, i Eskilstuna vid 00.30 tiden. Tomas Ledin fick göra mig sällskap i bilen. Det var den läskigaste bilturen jag har varit med om sen jag fick körkort. Mörker, dimma, regn och djur på vägen är ingen härlig blandning. Men jag kom till Eskilstuna levande. Lördagen spenderade jag med min prins, vi gjorde pizza och efterrätt och hade det allmänt mysigt. Igår var det en soft dag, sov massa och sen på kvällen var det fotbollsträning. Jag var helt slut efter träningen så la mig på direkten. 
Ja nu har ni fått lite intressant uppdatering om mitt liv.
 
Ha en fin kväll alla!
 
puss,

tomt,

Ojoj, det var längesen sist! Får väl skylla på skolan som vanligt... Har inte så mycket att skriva. Ska försöka bli lite bättre på att skriva här, haha.
 
Har intagit soffläge och tänker stanna här resten av kvällen. Sov inte så bra inatt, trots min prins bredvid mig, så blir antagligen en tidig kväll för mig, men inte innan Svenska Hollywood fruar!! Bara så alla vet.
 
Det här söta tre-i-rad-spelet fick jag av mamma när hon och pappa kom hem från Kreta. Supersött!!
 
puss,

pluggplugg,

Har nu suttit i ca 4 timmar och pluggat med allt från himle och jord. Känns som att vi har en miljon grejer just nu. Och jag har en tendens att börja på massa plugg men inte få något helt klart, så dessa fyra timmar känns lite smått värdelösa... Positiva jag! Men ibland får man klaga lite. Nu ska jag äta massa glass och titta på naturprogram med mamma och pappa, kul va?
 
Ha en fortsatt fin kväll alla!
 
puss,
 

RSS 2.0