fotboll,

Godkväll!
 
Snart har en hel skolvecka gått, och tiden går väldigt fort. Igår tränade jag och mamma på friskis och efter det åkte jag till stallsbacke för att träna fotboll, ja ni läser rätt! Jag började nämligen i KAIKs damlag igår, det var superkul och jag kommer utan tvekan fortsätta. 
 
Imorgon åker jag med Niklas familj till Göteborg för att fira hans farbror, blir kvar hela helgen. Det blir mys!
Ska försöka lägga upp bild på mina inköp från Stockholm innan vi åker imorgon!
 
Ha en fin kväll alla!
 
puss,

stockholm,

Som sagt har jag spenderat min helg med min underbara mamma i Stockholm. Vi hade det jättemysigt, shoppade hela lördagen, var och fikade på ett mysigt fik och på kvällen var vi på bio. Med andra ord hade vi en toppendag tillsammans. Idag satt vi på hotellet och åt frukost ganska länge och sen tog vi vårt pick och pack och åkte hem. När vi kom hem kom Niklas hit, vi har bara tagit det lugnt och bara varit. 
 
Tog inte så mycket bilder, men dom få jag tog kommer kanske upp någon annnan dag. 
 
puss,

rusta,

Första och andra skoldagen är nu avklarade och det känns helt okej att börja skolan igen. Efter skolan åkte jag och Niklas till Rusta och kollade lite, sedan tog vi en tur med bilen. Har även köpt min första julklapp idag, det gäller att vara ute i tid! 
 
Imorgon är det fredag, ska blir så skönt med helg. Helgen ska jag spendera med världens bästa mamma i Stockholm, kommer bli supermysigt!
 
puss,

the last day,

Då börjar sista dagen på sommarlovet gå mot sitt slut, känns lite tragiskt.
Dagen till ära har jag spenderat med min favorit kille. Vi har bara tagit det lugnt och gjort det vi kännt för, en riktigt bra dag faktiskt. Och imorgon börjar verkligheten, jag påbörjar mitt sista år på gymnasiet, känns både underbart och lite läskigt. 
 
puss,

körkort,

Igår klarade Niklas uppkörningen och har nu, precis som jag, körkort! Grattis igen älskling!! 
Så idag drar vi med Kajsa och Jacob till smultronstället för att frossa "lite" glass!
 
Ha en fin dag alla!
 
puss,

första doppet,

Godmorgon!
 
Igår åkte min lilla pärla hem, blev väldigt tomt utan henne i natt. Tur att jag har en till gosehund att mysa med. När Tingeling hade åkt tog jag bilen till Ida, vi sprang en runda och sen gick vi ner till sjön och doppa oss. Mitt första dopp denna sommar! Och det är klart att det är med Ida den fisken! Hade en supermysig dag med min kära vän, du är bra du Ida! 
Snart ska jag dra mig till min lilla pojke, sen drar vi vidare till Norrköping.
Ha en bra dag alla! 
 
puss,

niklas,

Igår fyllde min underbara pojkvän 18 år! Firade honom dagen lång, med massa god mat och andra sötsaker. 
Världens finaste! Jag älskar dig Niklas♥ 
 
puss,

tingeling,

Hejsan hoppsan!
 
Har nu inlett två veckors ledighet innan skolan börjar. Så skönt. Dock är jag väldigt trött på vädret..
Igår var jag nere på stan och kollade på KK-joggen i regnet med Ida. Annars har jag inte gjort så mycke sedan sist, mest jobbat.
 
Den här veckan är jag hundvakt åt denna lilla pärla. Så dagens planer är att ta med hundarna och träffa Teresia och hennes lilla Sally, hoppas vädret håller i sig! 
 
puss,

RSS 2.0