söndag,

Godkväll! 
Var som sagt hos Niklas farmor och farfar igår, hans farbror och sambo var även där. Vi åt supergod mat och satt ute hela kvällen. När vi åkte hem efter tolv någongång var det 21° ute. Helt sjukt. Måste berätta en sak också, haha. Blev stucken/bränd av en humla igår! Jösses vad ont det gjorde.. Lilla Niklas skulle stajla och reta humlorna och så får jag ta skiten. Så tack vare min fina pojke är jag nu livrädd för humlor. TACK älskling :-*
Var kattvakt till fyra små kattungar på ca 5-6 veckor i fredags. Två av dom stupade i mitt knä efter massa bus med syskonen ♥
 
puss,

bio,

Längesen sist, mina veckor är fyllda med jobb och lite mer jobb. Därför jag inte har skrivit på ett tag.. Igår var jag och Niklas på bio, vi såg cockpit, riktigt bra film faktiskt. Ikväll är vi bjudna på middag hos Niklas farmor och farfar, det ska bli mysigt. Tills dess ska vi bara slappa.
Ha en fin lördag alla!
 
puss,

min helg,

Min helg har jag spenderat med min underbara älskling. Vi har myst en massa och bara tagit dagarna som dom kommer. Så skönt. Vi var även hundvakt lördag - söndag. Massa mys med hundarna blev det! Tog mig även en promenad med hundarna till Robin och Alexandra i går och fikade och hade det allmänt trevligt. Tycker om er två massor! ♥ Har haft en jättebra helg med andra ord. Nu vankas en ny arbetsvecka, ha en fin vecka alla! 
Lördagsmys!
puss,

Mallorca,

Nu var det verkligen ett tag sen. Senaste veckan har jag spenderat med min älskling och hans familj i Mallorca. Så otroligt skönt! Kom hem i tisdags och har inte gjort något vettigt dessa dagar, bara jobbat och slöat. Har inte så mycket att skriva så lägger upp någrabilder från resan istället!
 
 
Ja det får bli tre, blogg.se är cp och vänder mina bilder så har inte tålamod att fixa...
 
puss,
 

RSS 2.0