måndag,

Hejsan! Har haft en superbra helg. I fredags gick jag med mamma till Caroline och Simon för att hälsa på dom och min lilla syssling Wilma för första gången. Världens sötaste unge!! Sen åkte jag med pappa och köpte godis, sen blev det en lugn kväll framför tv:n. I lördags färgade jag Alexandras hår, sen åt jag supergod middag hos Niklas och sen blev det Harry's med några fina tjejer! Igår bakade jag och mamma muffins, sen myste jag med världens finaste kille, ❤

puss,


torsdag,

Godkväll! Imorgon är det fredag, ska bli så himla skönt med helg. Veckan har gått förvånansvärt fort. 
Allt går väldigt fort just nu, både skönt men samtidigt lite skrämmande. Vill bara få skiten gjord men ändå inte ta studenten och bli "vuxen", jätteskönt egentligen, få ta ansvar för sig själv och göra lite som man vill, men känns ändå tryggt att ha skolan att gå till och slippa tänka på vad man ska göra sen. Dock vet jag ju på ett ungefär hur jag vill göra efter skolan, ska söka till högskola/universitet. Kommer jag in på något jag vill kommer jag antagligen börja plugga i höst. Annars är jag skitsugen på att åka till Afrika och jobba som volontär där på något barnhem. Men vill inte åka själv så måste hitta någon som vill hänga med mig, haha.Det är de som snurrar runt i mitt huvud just nu, bara så alla vet!
 
Min helg kommer bestå av Katrineholms Revyn på lördag och på söndag åker jag, Lydia, Klara, Blueyee och Emma till nyköping för lite shopping och sen ska vi titta på Niklas lag som har match. En ganska lugn men rolig helg!
Har fixat om datan så har INGA bilder kvar på den just nu, förutom Photo Boothbilder, därför lägger jag in denna fagra bild på mig och Klara. 
 
Hoppas alla får en fin helg! ♥
 
puss,

fika,

Äntligen fredag!! Niklas är här och jag har precis stoppat in en sockerkaka i ugnen. Ska bli så gott, har blivit fikatokig nu på senaste tiden. Älskar fika.
Ikväll blir det thaimat med Niklas och sen ska vi bara ta det lugnt och mysa. Första skol"veckan" har varit tuff, haha!

puss,


2013,

Första inlägget 2013. Tänk vad fort allt går, imorgon är det sista lovdagen. Usch!
Jag har i alla fall haft ett riktigt bra lov. Efter nyår har jag firat Blueyee och Sofie, kört bilkurragömma, jobbat, firat morfar, myst med mitt hjärta och firat mamma ❤ imorgon ska jag till veterinären med min skrutt, hoppas verkligen det går bra och att det bara är bra besked!!! Är så orolig.. Sen ska jag klippa mig också, så morgondagen bjuder på några aktiviteter. Annars ska jag försöka att bara ta det lugnt och njuta av min allra sista jullovsdag, lite tragiskt.
puss,
Ni får en bild på mig och min prins från tolvslaget! Love❤


RSS 2.0