♥,

Här kommer lite bilder från gårdagen, då jag och Niklas var ute och åt på Hot Basilica :) Dock glömde jag ta kort på maten så det fick bli en bild när vi hade ätit klart! Maten var supergod och jag rekommenderar verkligen Hot Basilica! Prova den om ni inte varit där ! :)
Niklas tog biffwook med ris och jag tog min favorit: friterad kyckling med sötsur sås och ris :D
puss,

vad får det lov att vara?,

Nu ska jag och lilla N gå och äta thaimat! Mumma!! :D

Bilder kommer kanske senare,

ha en fin kväll alla fina! ♥

puss,

Kär&Galen,

5 månader med min underbara pojkvän! ♥



Jag älskar dig Niklas! Du betyder allt för mig♥


Beslutsångest,

Skoldagen blev väldigt kort, började 10.10 slutade 12.10 inget mig emot!! :D Vad har jag då gjort denna soliga vinterdag? Jo, när jag kom hem från skolan tog jag en ordentlig promenad med min lilla hund. Efter det satte jag mig och pluggade och kollade på film. Sen kom min kära mor hem och vi satte oss i soffan och degade resten av kvällen. Och nu sitter jag här och tänkte bjuda på lite bilder!

En av mina julklappar! Gjord av Teresia! Så himla fin, du är för duktig!

Söta fötter Niklas V.S Amanda

Mysigt att solen tittade fram idag!

En liten bild från fredagens mys med Elin! ♥


puss,


Hola!

Nu sitter jag här igen och tänkte skriva lite om min dag hittills. Det började med en seg skoldag. Efter skolan gick jag och Niklas ner på stan och kollade runt lite, jag hittade ett par byxor, två tröjor och en almanacka :) Hittade det jag skulle ha. Sen drog vi hem till mig och slappa, mycket skönt efter en intensiv skoldag!
snygg kille ! snyggt par!
puss,

the prestige,

Skön dag idag. Började 11.05 och slutade innan 13 :) riktigt skönt! Efter skolan pluggade jag lite  och sen gick jag och mötte älskling och vi tog en promenad hem till honom och sen kollade vi på "the prestige", mycket bra film!

Mycket bra dag med andra ord! :D
Och imorgon ska jag träffa mina flickor Elin och Sanne! kuligt :)

puss,

jullov,

Oj vilket hål det har blivit här! Har inte haft tid innan lovet och under lovet har jag helt enkelt inte tagit mig tid att skriva massa här! men nu tänkte jag göra det. Har hunnit med massa kul under lovet, hela familjen har varit hemma under lovet, så har varit mycket hemma med familjen, umgåtts med mina vänner och varit en hel del med min underbara Niklas+ hans släkt som har varit här på besök några dagar! :) mitt lov har med andra ord varit mycket bra :) ett bra kap jag och Niklas gjort är de här mp3:erna mycket billiga och bra! min är rosa och han köpte en silvrig (som ser vit ut på bilden)



Det har även blivit en hel del pusslande under lovet, fick ett pussel av Niklas i julklapp sen har jag lånat massa pussel som han, jag, mamma och Teresia har hjälpt till med endel :) Kul pussel, man ska pussla vad "kocken" ser, krångligt men kul!



jaa nu fick ni reda på lite vad jag har pysslat med under lovet! :)

puss,

   

RSS 2.0