tisdag,

Ja då var det tisdag igen. Sitter just nu med en kopp kaffe, älskar de små fikastunderna på vardagar. Man får unna sig småsaker. Idag ska jag försöka läsa lite av litteraturen i kursen, sen ska jag eventuellt med Kristina till hennes ridlektion. Känner mig lite hängig så får se hur det blir, hoppas jag piggnar till! 
 
Saknar min familj, så denna bild på pynta dagens inlägg! ♥
Trodde inte det skulle vara såhär jobbigt att flytta ifrån familjen. Men nu inser man verkligen hur mycket alla betyder för en! Älskar er! ♥
 
puss,

söndag,

God eftermiddag! 
 
Vad veckorna går fort! Mamma och pappa kom hit igår, åkte till ikea, fixade lampor och gardiner. Mitt underbara bord kom också, är såå glad över det! Tack världens bästa mamma och pappa!! ♥
Nu har det riktigt mysigt i lägenheten, tänk vilken skillnad gardiner och blommor gör! 
Niklas farbror Göran kom över på eftermiddagsfika idag, mysigt att få bjuda hem folk på fika. Och nästa helg åker vi med Göran och Micke till Katrineholm, wiiie. Saknar redan mamma och pappa, haha. Vilket tråkigt inlägg det här blev.. Här kommer lite bilder.
 
 
 
Juste! Ska gå på Melissa Horn med Teresia i november, kommer bliiii så kul! Längtar!!
 
Ha en fortsatt fin söndag!
 
puss,

hem och hemma,

I helgen åkte jag och Niklas hem. Åh, vad jag saknar mitt fina hem i Katrineholm. Det var sååå kul att få mysa med familjen igen, jag har bott hemifrån en vecka men det kändes som att vi inte hade setts på evigheter. Usch vad jobbigt det var att åka tillbaka till Västerås sen. Tur är att mamma och pappa kommer hit på lördag ♥
 
 
 
Idag stod klockan på 05.50, hade föreläsning i Eskilstuna så vi var tvungna att ta bussen 07.10 från Västerås. Jättetråkig föreläsning, tur att det bara var under förmiddagen.
 
Nu ska jag fortsätta läsa, sen blir det Svenska Hollywoodfruar!
 
puss,

onsdag,

Då var det redan onsdag, på fredag åker vi hem till Katrineholm! Saknar redan alla där hemma! <3 
 
Idag har jag "ledigt" från skolan. Gjorde klart hemtentan igår, så ska läsa igenom den en sista gång senare och sedan skicka in den! Spännande..
 
Har försökt städa i lägenheten idag, han som bodde här innan vet tydligen inte hur man städar, haha. Så jag har inte varit sysslolös idag. Städat toaletten och köket och sedan försökt fräscha till fönstrena i vardagsrummet lite. Satt ute på ballkongen och drack en kopp kaffe förut, så skönt att vi har ballkong! 
 
Imorgon är det kursavslut och handledning, äntligen är denna tråkiga kurs slut. Så skönt, haha. Niklas har sin första tenta imorgon också, jag är nog mer nervös än han för den, haha. 
 
 
 
Nej nu ska jag se på film. Ha en fortsatt fin dag! ♥
 
puss,

RSS 2.0