♥,

Godkväll! 
 
Tänkte uppdatera lite om hur mitt liv som 19 år har varit hittills. Min födelsedag var otroligt bra!! Mys med familjen på dagen och sen på kvällen gjorde Niklas trerätters till oss, supergulligt!! I söndags gjorde jag och mamma i ordning lite cupcakes, för på eftermiddagen kom min släkt kom och firade mig.
Annars har det varit som en ganska vanlig skolvecka för mig. Idag har jag myst med min älskling, det är ju trots allt alla hjärtans dag!! 
Här är en av alla cupcakes vi gjorde. 

Imorgon är det fredag, och en veckas lov väntas. Sååååå himla skönt!
 
puss,

helg,

Skrev ett inlägg igår men det kom visst inte upp här... Var ledig idag och har haft en lugn och skön dag med promenad, pannkakor med vänner, fika med mammi och nu ligger jag hemma hos Niklas och väntar på att filmen vi laddar ner ska bli klar, Röjar Ralf, hoppas den är bra.

Sista dagen som 18 år, spännande.

Hoppas alla får en fortsatt fin lördag!

puss,


söndag,

God kväll! 
 
Sitter här och filosoferar.. Min sista vecka som 18 år börjar imorgon, på lördag är det min dag!! Kan inte riktigt fatta det. Tiden går så fort. Har haft en väldigt lugn helg, var och fikade hemma hos Robin och Alexandra idag. Supermysigt. Har egentligen inte så mycket intressant att skriva, kände bara att det var dags för ett inlägg.. haha.

Jag är så glad att jag har dig Niklas! ♥

Nu ska jag se sista avsnittet av Så blev vi svenska hollywood fruar!
 
puss,

RSS 2.0