midsommar,

Igår var det midsommar. Det firade jag med Niklas, Robin, Alexandra, Wictor och Teresia. Det var jättemysigt. 
Och tisdag- onsdag var Arolina här med sina små pojkar, riktigt kul att träffa dom! 
 
 
 
Noah!
Seth i lekparken.
Min söta midsommarhund!
Mina fina tjejer♥
 
puss,
 

sommarlov,

Ja nu har jag sommarlov! Så härligt. Och jag inleder detta lov liksom jag inleder de flesta med att bli sjuk, tjoho.. Så har inte gjort något speciellt de senaste dagarna.
i lördags drog hela klassen till Elvis och hängde där och senare drog vi vidare till Safiren för att dansa lite! Hade en superkul kväll med mycket skratt! Tack alla som var med! :)
Nu ligger jag hemma i soffan och väntar på sällskap. Blir nog lite film och mys i soffan hela dagen. Ska även hämta mitt körkort!! Äntligen.

Ha en fin dag alla!

puss,

nytt,

Hejhopp! Blir helt förvirrad när blogg.se har ändrat hela hemsidan typ, men hoppas detta inlägg blir som jag tänkt!
Hade friluftsdag i skolan, Sanne och Elin kom hit runt halv 9 och vi åkte ner till djulö. Där var det massa grejer man skulle göra. Vi gjorde dom, åt korv och sen skjutsade jag flickorna till stan och åkte hem SJÄLV. Första gången jag kör helt själv, känns så bra!! Väl hemma bytte jag om och åkte och hämtade upp Robin på jobbet för han ville bjuda mig på lunch för att jag klarat körkortet. Han är snäll han, min bror!! Och nu tänkte jag vila lite innan jag och Niklas ska åka till norrköping. 

Bilden är snodd från Teresia
Vi hörs! 
puss,

bilnyckel,

Hejsan hoppsan! Nu börjar det verkligen närma sig sommarlov. Ska bli så himla skönt. Hade en lugn dag i skolan, känns lite små ovärt att gå på lektionerna, men men. Imorgon är det friluftsdag, sen drar jag med min älskling till Norrköping, och jag KÖÖR! Det låter så braaa!! :D
Denna söta fick jag av min mamma igår för att jag klarade körkortet. "Det är lite symboliskt, det är en bilnyckel!" Min söta lilla mamma ♥
puss,

KÖRKORT,

Rubriken säger allt! Svävar på moln just nu, men kan ändå inte riktigt fatta att det är sant. Jag har körkort! Så idag har jag åkt bil mest, konstigt?
Tack alla för allt stöd med körkortet, speciellt tack till världens bästa lärare: Pappa och morfar, ni är BÄST!♥
puss,

lov,

En vecka sen sist. Jag har nog inte gjort något speciellt senaste veckan.. Mycket tid har gått åt till att plugga. Men nu är alla inlämningar inne, alla redovisningar gjorda och jag skrev mitt sista prov för 2:an idag. HUR SKÖNT SOM HELST!! Så nu tänkte jag baka något gott och njuta av ledigheten.
puss,

RSS 2.0