jag väntar,

hade en otroligt mysig dag/kväll/natt med mina b-rudar igår! saknar dom redan..
men imorgon blir det bröllop för hela slanten, mysigt!


en bild på mig och min fina Felicia. nyvakna och fina! ♥

puss,

dom flög iväg,

jag äter blåbärspaj :D

puss,


,

hälsning från mig och fia, från en annan del av katrineholm, vi lever, mer eller mindre.



puss,

pirr,


När jag var ett barn talade jag så som ett barn
mitt sinne var så som ett barns och du vet
jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur..



åh vilken härlig dag,

Denna dag har varit helt crazzzy, men ack så bra!;) Cyklade ner till djulö med Sanne, blev skrämd av en mongolid (stavning?), sanne har berättat för mig och kunderna på ica om ben&jerrys smaker;) Vält cyklar och ätit svampglass i sjukhusparken:) sen la vi oss i tallåsgungan och snackade, sen slutade kvällen med film hemma hos annasara, dear john, se den!!! Supermega braaaaaaaaaaaa! :D  





puss,


korv,

Jahaa, då sitter jag här igen, vad har jag gjort idag då? vid 17 tiden åkte jag och mötte flickorna vid ica, vi hyrde film och köpte godis, det regnar köttbullar blev det. Söt film måste jag säga. Sen gick vi ner till djulö, lyssnade på någon slags konsert eller vad man nu kallar det. Sanne och jag gick iväg lite tidigare och mötte upp Max och Simon, vi satte oss i ett lusthus och chillade, jag och Sanne vandrade runt i spöregnet och blev helt genomblöta!! Sen kom några till och vi gick hem till mig och titta klart på filmen och snackade. Mysig kväll trots vädret! :)

puss,

bara så ni vet,

Hola!
Har precis kommit hem från en mysig kväll hos Eve med trevligt folk.
Träffade även Teresia en sväng, mycket trevligt!
Nu ropar min mage på bullar och mjölk!

puss,

saknar, saknar inte

Sitter själv i stoooora huset, lite läskigt måste jag nog erkänna att det är. Hoppas det inte börjar åska och blixtra bara...
Det får bli en strand bild från Turkiet, jag vill tillbaka!


Idag har jag varit nere på stan och ätit glass med annasara, mysigt att få träffa henne!
Sen åkte jag och Elin ut och red, supermysigt! Är hästvakt från lördag till onsdag också, det ska bli kul faktiskt:) och nu sitter jag här, själv. Eller nej Alfons är här, nån måste ju passa han också. Nu ska jag äta lite kvällsmat sen sätta mig och äta massa kladdkaka och glass och tittta på någon film! Najsbajs.

puss,


23:21:21

Vilken sommmmmmar det är! supervarmt, det är så det ska vara!
Idag drog jag till valla och träffade Fisen, Emely och Sanne. Vi badade i Emelys vattenspridare, eller säger man hoppar?? haha, det var iallafall superskönt!:D Sen spelade vi spel drack god bål och åt tjeckiska kex! mys.



Jag vill bara säga att jag tycker om mina vänner supermycket! och jag skulle inte klara mig utan er, tack för att ni är så underbara!! <33

puss,

dolt nummer

Nu tänkte jag sätta mig och skriva lite här, nu när jag ändå sitter vid datan. De senaste dagarna har jag spenderat tillsammans med Sanne, Måns och Anton, trevligt som attan måste jag säga. blev övernattning hemma hos Anton i natt, blev inte många timmars sömn, vi tittade på skräckfilmer hela natten som inte var läskiga, men sen blev pojkarna trötta så vi gick och la oss. Sen var det någon som ringde dolt nummer till mig i morse typ 4 gånger (undra vilka det kan vara..), så jag vaknade och väckte sanne och vi satte oss och titta på tv!
Aja nog om de, ska snart kila och sätta på mig ridkläderna, längesen nu känns det som, ska ut med Elin och rida! Myyyys:D Skriver kanske mer sen. ha en trevlig fredag alla!

puss,

ska vi björna?

Oj, typ en vecka sen nu! dålig på att uppdatera.. men när det är fint väder kan man inte sitta inne och blogga känner jag. men jag har typ stekt på stranden med mina fina vänner, badat, varit sjukis och steekt lite till.
Idag träffade jag Sanne, Måns och Anton. Vi spelade minigolf, kanske inte min starkaste sida dock. menmen.. sen har vi spelat brännboll, och tagit ett kvällsdopp! Superskönt:) har magverk nu efter allt skratt! Tack för dagen flickor;)

Sen när jag kom hem fick jag se ett brev från kungsgårdsgymnasiet, jag har kommit in på frisör fast det knasade sig. så nu måste jag välja mellan omvårdnad i stan eller frisör i norrköping!! Hjälp mig..

puss,

RSS 2.0