Mina fina pojkar♥

Den här veckan har jag varit sjuk måndag och tisdag så har varit hemma, och pluggat.. Mycket just nu känns det som, men sista grejen imorgon sen tar jag liiite lov. Sen är det bara fredag kvar sen blir det höstlov på riktigt, och det kan knappt bli mycket bättre! Teresia och Wictor kommer hem på lovet, saknar er två så himla mycket och det ska bli jättekul att träffa er igen! :)



Och imorgon får jag äntligen träffa Niklas igen :D Längtar!

nu ska jag plugga en liten stund till.

puss,


Välkommen hem broren,

Mycket plugg= dålig uppdatering och jag kan tyvärr inte lova att jag ska bli bättre heller!
Men det har inte hänt så mycket den senaste tiden, har haft mycket plugg så hinner inte så mycket annat.
I lördags hade jag en mysig hemmakväll med min fina pojke, tacos och massa mys! Gillas!!

Juste! Idag kommer min saknade bror hem, när som helst lättare sagt!!! iiih, ska bli så kul att träffa den lille grabben! :D

Gammal bild på oss, men vi bjuder!

Det låter som en bil precis åkte upp på uppfarten, vilket betyder att Robin är hemma!!! WEII! Hihi
ha en fortsatt trevlig kväll och Godnatt alla! :)

puss,

ge mig jul, snälla?,

Jaaa den senaste veckan har jag haft sovmorgon nästan varje dag, har gått och sjungt på jullåtar, så mysig längtar tills det blir dags att sätta på julskivorna! Inte börja lyssna för tidigt, det är fusk!!
Jahaa, vad har jag gjort mer den här veckan? Haft massa plugg, som vanligt då. Sen har jag varit med Niklas mest tror jag. Och ikväll har jag haft fredagsmys med chips, dipp och en stycken Sanne, MYSIGT!
Imorgon ska jag iväg på partajj och fira Tanja, taggad! Ska bli kul, träffa massa människor jag inte sett på lääänge. Jaa, det var väl allt jag hade på hjärtat.


JULGODIS♥

puss


RSS 2.0