En bild från oss!

en liten hälsning från oss! Hoppas alla har en bra kväll:)

Glad valborg!


och jaa ta oss med en nypa salt!
puss,

punkt

Bläääääääääääääääääääääääääääääääää för denna dag! Nu vill jag att klockan blir 18 så jag får träffa mina flickor!♥

 


"väckte jag dig?"

mina ben är helt slut, ska sammanfatta min dag lite kort. Halv 8 var jag i badhuset och simmade 1000meter med min onda arm, aj! sen cyklade jag till skolan, hade idrott, kom hem cyklade till stallet, red en timme, cyklade hem. Sen avslutade jag dagen hos Annasara. Vi bakade "kladdkaka", mycket speciell! Sen kom Richard och vi kollade på millenium, läskigt! Min hand är mos, och det lär Anniis också vara! haha.

Nej nu måste jag plugga vidare..

puss,


Några bilder från grillningen med Felicia, Sanne och Annasara. Bara för att dom gör mig glad:)


<3

Blir tidigt godnatt idag, ska vara i badhuset 7.30 imorgon bitti och simma 1000meter, med min onda axel, härligt!
puss,


Hjälp mig tack!

Imorgon ska jag till syo och snacka gymnasieval.. vet inte än hur det blir med frisör nu när det tydligen ska starta ett i stan till hösten.. men jag behöver i vilket fall som helst hjälp! Vad tycker ni, ska jag gå frisör eller omvårdnad??


puss,

Lollipop,

Hejhej! Ville bara säga att jag lever, typ;) har inte hunnit blogga som ni kanske märkt. Igår följde jag med Claudia och Paulina ner på stan en stund, sen åkte jag till Annasara och grillade majskolvar och marshmallows med henne, Felicia och Sanne, mycket trevligt. Det gjorde en hemsk dag bättre:) Nya fredag den 13:e är numera den 26/4!! Allt ifrån trasig mobil till florskölj i ögat.. men jaa tråkigheter ska vi inte gå in på.  Bilder från gårdagen kommer senare ikväll!
Juste jag höll på och glömma! Våran tidning om Rotary har kommit i era brevlådor idag om ni har kuriren, värd att titta på! Det är musikklass 9:orna på Tallås som gjort den i år:)

Nej nu måste jag äta och plugga, hoppas jag hinner skriva sen.

puss,


pepparkaka.

Usch vad dålig jag har varit på att uppdatera den här veckan..

Igår var det skola, efter skolan träffade jag Claudia. Sen var det infomöte om tjeckien. jaa så såg väl typ gårdagen ut.



Idag har jag varit i skolan. Slutade 12.20, najsbajs! När jag kom hem tog jag en promenad, sen gjorde jag mat. Sen mötte jag upp min kära mor på stan, vi gick runt och kollade lite, sen åkte vi och kolla på några fönster grejer, lite mindre kul. Ikväll ska jag träffa massa vänner jag inte har träffat på ett tag, det blir nice:D
nu är det Coffee time! ♥

puss,


håll musiken igång.. lala

Dålig uppdatering jag vet.. men jag har haft massa annat för mig:) Och så strejkade bloggen igår när jag tänkte lägga upp lite bilder från helgen, så det blir tyvärr inga bilder just nu..
Min dag kortfattat. Skola, helt okej. Hem, pappa skriker så högt när jag pratar i telefon så att samtalet bryts!:O fråga mig inte hur han lyckas. hah. Åkte ner på stan och tittade lite, sen träna. Duschen och nu sitter jag här. Har SO prov imorgon om hinduismen, och har knappt läst någongting, så ni kan ju gissa vad jag ska göra ikväll?
Jaa det var väl min dag. Hoppas alla har haft en bra dag:)


puss,

Dagen började med np i Matte del B1 och B2, eller nej. Dagen började med SNÖ! inte okej, jag ville ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv.. Men that's life. Tur att det försvann rätt fort och att det blev soligt. Tillbaka till np, det gick faktiskt bra, tror jag. Eller sista frågan på B2 delen var lite krånglig, men det var många som tyckte så. Efter skolan mötte jag Johan och Oscar på stan, sen mötte vi upp Linnéa, vi satte oss och fikade på CoffeHouse, mys! När jag kom hem tog jag en promenad med vovven min, sen blev det Talang. Jag förstår mig inte på juryn ibland.. men men. Sen såg jag den nya serien på 4:an, riktigt rolig måste jag säga!
Hela kroppen värker så jag ska nog lägga mig tidigt ikväll, men inte än:)

vi hörs!

puss,


Frisör eller omvårdnad? det är frågan..

Igår hann jag inte skriva något, hade massa annat för mig. Men tänkte skriva ett litet inlägg nu innan jag dyker ner i matteboken.. Har np imorgon i matte, inte pepp alls. Men men, snart är det inte mycket kvar:) Fick mitt "intagningsbrev" idag, eller vad det nu heter. Kom in på de jag hade sökt. Men har sån beslutsångest jag vet inte om jag ska gå frisör eller omvårdnad. Snälla hjälp mig!

puss,


idag har jag varit väldigt flitig måste jag säga. Slutade skolan 13.10, gick hem och åt,  tog en långpromenad med hunden, satte mig på altan och njöt av solen. Somnade en liiten stund, vaknade av att mamma ringde. Sen cyklade jag ner och tränade, och jag är riktigt glad att jag gjorde det, skönt att ha det gjort:) Mötte mamma på halva vägen, vi tog en liten promenad och pratade, när vi kom hem tog jag en till promenad med hunden min. Och nu ligger jag i min säng, tänkte göra engelska recensionen, men det finns så mycket annat jag hellre gör. Skulle vara skönt att få den klar. Trött är jag också, det blir ett tidigt godnatt ikväll, men inte än:)

nej nu måste jag skriva på engelskan.

puss,


picknick!

Har haft en otroligt mysig dag idag. Vaknade runt 11, pappa kom hem vid 13 och åt mat med mig, snällt:) Sen var det picknick med AnnaSara, tok mysigt! Jordgubbssaft, kaffe, kladdkaka, muffins, havrekakor och vindruvor fanns i våran picknickkorg, mmmm like it! Vi satt och njöt av solen och pratade till 5 typ, så himla nice. Sen snackade vi med Carre på kvällen och kom fram till att det blir picknick i helgen igen. det gillar vi!

Jag och Carre hade ett roligt samtal också, pratade om cykelsemester och cyklar. ojoj ibland undrar man ju. Men iaf så kom vi fram till massa roliga grejer man borde göra, tex ha cykelsemester i sommar, skulle inte det vara vääldigt mysig?

Dagen har helt enkelt varit super, nu ska jag ta en dusch sen lägga mig. skola imorgon igen.. usch.


puss,

vårtecken!

Härligt väder idag! Vaknade av solen i mina ögon, gick upp och åt en banan. Sen tog jag, mamma och lillvovven en långpromenad, fy vad skönt det var.
Senare på eftermiddagen satte vi oss på baksidan och fikade, supermysigt! Jag älskar solen.

Kom nyssens hem från en till långpromenad med vovven. Mycket ute aktiviteter har det blivit idag:)

Lite mysiga bilder från dagen, från mobilen så det är inga bra bilder men skit samma!








puss,

efterlängtad film.

Vi klättrade upp på toppen, och Oscar och Mattias fick för sig att dom skulle volta..
här gör Oscar en volt, eller jaa om man nu kan kalla det volt, ni får avgöra själva!;)



Spola fram till 0.55. då börjar det roligt.
Ta allt med en nypa salt!;)

Jag orkar inte lägga in fler nu, kommer senare:)

puss,

ring,ring, bara du slog en signal!

Jag har inga planer för dagen/kvällen, ska ta det som det kommer, hoppas på något kul:) Så hör av dig om du vill hitta på nåt. Ska kanske, kanske vara barnvakt, men inget jag vet säkert än. Så hör av er!:D

Nu ska jag se Arn, vi hörs!

puss,

pusspuss

Mina planer för kvällen förstördes pga äckel huvudvärk, jag brukar kunna stå ut med huvudvärk, men den här gången var det fruktansvärt.. Det är inte klokt! Men pappa var snäll och åkte och köpte massa god frukt, så vi gjorde lite mat och sen fruktsallad, massa gott! Sen såg jag på Talang, vissa människor undrar man ju om dom mår riktigt bra, det är ju bara pinsamt att ställa sig där och sjunga som nån konstig gubbe gjorde. Men han spred ju glädje iaf, jag skrattade massa. Vissa är riktigt bra. Men men, nu sitter jag och tittar på hockey med Lucas och Adam, tråååkigt.

Jag saknar massa människor just nu, vill träffa alla nu!
Här får ni en riktigt snygg bild på mig och en flicka som jag saknart! (Hade ingen annan bild på den här datan, så ni får nöja er med den här;)



Oj, det blev mycket. Men jaa ha en fortsatt mysfredag!

puss,


Tors lilla dag.

Vaknade vid 9 tiden imorse av att Wictor kom in i rummet och skulle säga hejdå, jag svarade "godnatt", jaa jag var riktigt trött, men jag kom på mig själv och vaknade till lite och kunde säga hejdå ordentligt innan han åkte. Fick en påse med lite kläder i av Teresia också, tack Teresia!♥

Tråkigt att behöva säga hejdå redan, men jag hoppas jag kan komma och hälsa på er snart!

Har precis lagat mat åt mina slöa bröder! Dom tror att man kan få allt serverat, men vad gör man inte för sina "kära" bröder..? Efter vi har ätit ska jag promenera bort maten;) sen cykla ner till pappa och jobba lite. Sen ska jag en snabbis på stan med mamma när hon har slutat, får se om jag hittar något skoj. Senare ikväll blir det mys med Emelie och Olivia, :)

Nej nu ringer matklockan!

puss,


lalala

Idag har varit en slapp dag, åkte till Factory Outlet med Robin på eftermiddagen, sen när vi kom hem tog jag en promenad med hunden. Sen har jag suttit och tittat på TV med mamma hela kvällen.

Imorgon ska jag jobba, sen ska jag hem till Emeilie på kvällen och se Mia och Klara!:) Myys.

Filmerna kommer in snart, sitter vid fel data.

Har inget mer att skriva, godnatt snart! ♥

 

puss,


hemma,

Nu är jag hemma från Norge, jag har haft det rikitgt bra! Superfint väder och roligt folk. Helt perfekt. Här kommer lite bilder.

Linnéa.

Olivia med sina bebisskidor, gissa vilka?;)


Nice väder.

Trötta efter en dag i backen, första dagen väntade vi på bussen i över 1 timme tror jag. För vi visste inte när den gick..




Fika paus i värmestugan

Jag och Olivia satte oss och solade medans vi väntade på dom andra.

Haha, så går det när man knuffar mig!

+20 grader!

Vi var några som klättrade upp på toppen med all skidutrustning, jobbigt.

Nästan alla som "besegrade" toppen!

Bus på toppen!

Fin utsikt!

Jag som försöker stå på händer.

Jag och Johan gör en kullebytta.

Jag som hjular. mycket smidig..

Vi grillade korv, men korv är inte min och Johannas starkaste sida, så vi grillade köttbullar istället:)

Kollade man upp mot solen i solglasögon blev det regnbågsfärger runt solen, inte jättebra bild, men man ser lite iallafall.

JohanDenSnabbe

Kevin är feg!

Haha

När jag skulle packa upp min väska ville Alfons hjälpa till.


Imorgon ska jag lägga in filmer från toppen och lite annat smått och gott!:D

Nu är jag sjukttrött. Jag sov rätt länge imorse, men är ändå trött. Så ska lägga mig tidigt ikväll. Hoppas alla har haft ett bra lov hittills!

puss,


puss

Ett sista inlägg innan jag stänger av datan! Jag har inte hunnit säga hejdå till alla ordentligt! jag är faktiskt ledsen, men från 13 och några timmar framåt nås jag på mobilen, ring gärna! Hihi! sen när vi har kommit till gränsen kommer jag inte svara på några sms, efter som det är sjukt dyrt att skicka sms där.. TRÅKIGT!! Men hejdå för sista gången nu! Kommer sakna många väldigt mycket, men vi ses när jag kommit hem!

STOR PUSS TILL ALLA MINA ♥:N!

 

puss,


regn

Igår var det vårkonsert för musikklasserna, många ensamble grupper som var jätteduktiga! Min skoldag idag har varit väldigt kort, matte sen musik och nu sitter jag hemma och måste packa det sista för snart drar jag till norge för att åka skidor!:) Nice nice. Så jag kommer inte kunna blogga på några dagar, men jag tror ni överlever! Om nån har med data kanske jag lägger in lite bilder eller nåt:)



Nej nu blir jag stressad, har massa att göra innan vi ska åka. Ha ett jättebra påsklov alla!♥

 

puss,


RSS 2.0