fiskpedikyr,

Hejhopp! Har precis kommit in från en liten promenad med hunden. Ska försöka plugga lite till Företagsekonomi provet på torsdag! Får se hur det går.. Men men, senare ska jag och mamma iväg och beställa tid till fiskpedikyr, ska bli spännande och prova på det! Efter det ska vi iväg och träna, vi ska vara så duktiga och cykla idag, guld stjärna till oss!
Bild från klassfesten i lördags! (Bilden är snodd från Elin!)

Nu ska jag försöka ta tag i plugget!
puss,

15 bästa,

Godkväll! Har varit ledig idag, så otroligt skönt! FiKa-prov imorgon så har försökt pluggat till det. För övrigt firar jag och min underbara älskade Niklas 15 månader idag! Tänk vad tiden går fort när man är lycklig♥
Bara för att du är bäst! ♥
puss,

första advent,

Godkväll!
Hade en otroligt rolig kväll igår med min klass! Kunde inte ha blivit mycket bättre!
Idag har jag varit seg hela dagen och bara degat. Åkte med famlijen och firade Wictor, vi åt smörgåstårta och hade det allmänt mysigt. Har precis lagt mig nu och ska sova snart, är ju ledig imorgon. Så himla skönt!


puss,

1 månad kvar,

Hejsan!
Idag är det bara en månad kvar till julafton! Tiden går så fort, jag har inte köpt en enda julklapp än och undrar verkligen när jag ska hinna med det nu när det är så mycket i skolan! Men men, allt löser sig.
Ska iväg och träna med mamma senare ikväll. Annars ska jag bara plugga och ta det lugnt hade jag tänkt.
Snart helg och det behöver jag verkligen!
puss,

Bonde söker fru,

God kväll!
Jag och Niklas sitter med spänning  och väntar på att Bonde söker fru ska börja! Så spännande att se vilka alla väljer!
Världens bästa!!♥
Efter skolan pluggade jag och sedan cyklade jag hem till Niklas, vi har pluggat och bara tagit det lugnt, och som sagt så sitter vi och väntar på att Bonde ska börja! Så tänkte att jag kunde uppdatera lite eftersom jag har fått lite klagomål att jag uppdaterar dåligt!

puss,

sexualkunskap på schemat,

Har precis haft sexualkunskap med min kära klass! Så nu är vi fulla med kunskap.
Taggade tjejer inför sexualkunskap med skolsyster!
Efter skolan ska jag plugga och plugga. Sen ska jag hem till min älskling, Bonde söker fru final idag! Så spännande!! Annars har jag inte planer, bara ta det lugnt.
puss,

värd dag,

Hola!
En vanlig torsdag har jag fem lektioner. Men idag hade jag endast en lektion med lärare, de andra var "jobba själv" lektioner. Värt! Hade även hål i cirkus två timmar, då är det tur att man har världens snällaste pappa som bjuder på mat. Åkte ner på stan och åt med Lulle. Gott!
Sitter nu med en plopp i handen och tänkte få lite plugg gjort. Ingen träning för mig idag, känner mig febrig och seg. Ska bara ta det lugnt ikväll. Ska nog se "Sommaren med Göran" med familjen senare. Mys.
Ha en trevlig kväll!
puss,

Tintin,

Godkväll!
Vaknade ganska tidigt idag, åkte iväg med mamma till friskis vid 11 och tränade. Det ni! Efter träningen gick jag en snabbis på stan med pappa. Senare var jag och mamma och tittade på Tintin, den var faktiskt bra!
Har precis ätit och sitter nu framför tv:n och inväntar Så mycket bättre och dipp med morötter och gurka! Mumma!
Ha en trevlig kväll!
puss,

11-11-11,

Nu är klockan 11.11 :D
puss,

tisdag,

Tjiingeling!
Sköna tisdag! Hade prov idag, gick sådär. Sedan hade jag även ett oförberett prov i franska, man kan bara tacka och ta emot. Efter skolan tog jag det bara lugnt, så himla skönt. Känns som en evighet sen jag kunde bara slappa. Senare kom Niklas och gjorde mig lite sällskap i slappandet. Efter slappandet åkte jag och mamma och träna, och nu sitter vi och segar i soffan och tittar på tv. Snart House!
puss,

FiKa-prov igen!,

Godkväll finisar!
Sitter med min FiKa-bok i högsta hugg. Prov igen... Imorgon gäller det. Känner verklingen inte för yttligare ett prov. Som det ser ut nu har jag prov hela november ut, varje eviga vecka. Tack mina underbara lärare! Jag gör ju inget annat på min fritid så det här blir ju bara kul?! Eller INTE!! Jaja slut klagat.
Ska snart ta mig en liten promenad med lilla vovven. Sen ska jag fortsätta plugga!
Mina ögonstenar♥
Tjiiing!!
puss,

perfekt,

Hejsan!
Nu är snart lovet slut, känns inte bra! Men men någon gång måste man ju tillbaka till skolan. Jag har haft en lugnt och skönt lov. Var i huvudstaden i fredags med pappa och Niklas, vi åt på Pizza Hut och var på en pub och lyssnade på Ole Börud. Riktigt bra faktiskt :) Lördagen spenderade jag med Niklas, vi gjorde i ordning fin middag på kvällen och hade det allmänt mysigt! ♥
Och idag har jag tagit det lugnt, var ute och körde med pappa på förmiddagen, det gick faktiskt riktigt bra!
Nej nu ska jag snart dejta min kudde!

puss,

RSS 2.0